Šta je novo?

AGP Ploca+procesor do 300 eura

Adanos

Slavan
Učlanjen(a)
30.03.2006
Poena
345
Zamolio bih vas, posto su mnogi od vas veoma upuceni u trenutno stanje IT trzista, da mi preporucite neku dobru AGP!!! (posto nemam sredstava da menjam i trenutnu GeForce 6800 AGP karticu) plocu i procesor da uparim a da staje do 300 eura. AMD ili intel, nebitno samo vas molim da napomenete koji je izbor trenutno bolji.
Hvala unapred

Poslednja izmena:
Pazi prodas 6800GT i za iste ili manje pare uzmes gainward 7600GS sa 256MB DDR3 memorijom i kloknes ga skoro do klokova 7600gt, ili uzmes 7600GT (bio u oglasima na benchu za 150e) nikako ne preporucujem kupovinu agp ploce, pogotovo sad, samo odlazes nesto sto ces kad tad morati da uradis ...

Sa 300e za plocu i proc mozes da uzmes am2 x2 3800+ DualCore a za maticnu stvarno ne znam ovo nek neko drugi preporuci (mozda asus m2n-e) ili (gigabyte m55plus-s3g koja je budget ploca ali izgleda da je stvarno korektna i za OC (necega sto ima mnozioc veci od 8)), i jos ti ostane tridesetak evra.

Poslednja izmena:
A kada bih prodavao u kompletu Athlon 2400+, Abit NF7-s i Leadtkek 6800 koliko bih para mogao ubosti? Pa da sve ponovo pazarim :)
Sry nije 6800GT vec 6800 ali sam je otkljucao i sve radi odlicno pa stalno pisem 6800GT.
BTW ne volim da overklokujem jer sam imao prilicno gadnih iskustava sa istim :D Sta cu kad sam halav :D

P.S. koja mi je ploca potrebna za Athlone X2 dualcore? Da li bi stare Nforce3 ploce radile posao???

Poslednja izmena:
Imas jako nezgodnu svotu novca za kupovinu, za 350evra imas C2D, a dati 300evra za ADM platformu je suludo, znaci ili za nesto manje para AMD AM2, ili dodaj jos malo pa C2D.

pa pazi jos cu izgleda menjati karticu zbog svega. Mozda ne bi bilo lose da kupim za nekih 240-250 evra plocu i procesor a da prodam moju graficku pa da dodam jos malo pa kupim neku drugu. samo me zanima koliko mogu da prodam ovo moje cudeo od graficke :)

Moja preporuka:
Batali AGP....

Hocu li moci da prebacim svoju staru ddr memoriju na novu plocu ili je kupovina novog ddr2 neizbezna?

Zamolio bih vas, posto su mnogi od vas veoma upuceni u trenutno stanje IT trzista, da mi preporucite neku dobru AGP!!! (posto nemam sredstava da menjam i trenutnu GeForce 6800 AGP karticu) plocu i procesor da uparim a da staje do 300 eura. AMD ili intel, nebitno samo vas molim da napomenete koji je izbor trenutno bolji.
Hvala unapred
Ja sam pre desetak dana kupio plocu s939 sa agp slotom i 3200 venice, dao sam oko 155 evra. Plocu sam jedva nasao (MSI k8n neo 2 fx), jer toga sada jako malo ima. To sam uradio zbog graficke 6800 gt koju sam nabavio polovnu dve nedelje pre toga. Pre toga sam imao 2400+ Nforce2 i 9800 pro, i ovo novo mi dosta bolje radi (skoro duplo veci fps u igrama, max podesenja). Ipak mislim da je bolje bilo da sam presao na pci expres i AM2 , sto ce reci da su ljudi koji su ti prethodno odgovorili u pravu!

Nazad
Vrh Dno