Šta je novo?

AGP graficka kartica za 180 evra

nedostizni

Čuven
Učlanjen(a)
05.11.2003
Poena
609
Imam 180 evra. Sta bi mi bio najbolji izbor za kupovinu AGP graficke kartice?

Hvala unapred.

Pa bas imas tezak izbor. Ja bih ti preporucio ili neku polovnu jacu agp karticu(X800 XT, 6800 GT/Ultra), ili da dosas jos 50 evra za neki novi 6800GT, X800 Pro i sl.
U suptotnom ustekaj 50 evra i nadji AGp karte za 130 evra nove, ima dosta thread-ova o graf. karticama u tom rangu, jer graficku za 180 evra tesko da ces da prondajes a da vredi te pare.

Poslednja izmena:
Pa uzmi MSI 6600 GT agp (nikako obican 6600) i neces pogresiti. Em svakako manje kosta od 180 eur (cinimi se da je u MB softu gde sam je ja uzeo sada oko 155 ili 160eur i to VIVO *pod uslovom da je ima u agp varijanti trenutno* a mozes pogledati i na nekim drugim mestima ili cak i ovde na forumu pa mozda nadjes i nesto povoljnije)

Poslednja izmena:
za te pare obavezno gt verziju ima i asus sa 256 ddr3 rama samo proveri na kojoj brzini radi, ako je sporiji ram uzmi ovu 6600gt 128 ddr3 rama.
ako dodas malo i imas srece da pronadjes agp neku 6800 ali bez le.

One se moduju, ali mozda nedostizni ne zna kako to da uradi...
A i drugo preveliki mu je rizik posto vecina ih je neispravna(sa MSI karticama je bilo velikih problema i bez modovanja),a i za normalni rad pod modovanim setovanjima bi mu trebalo bolje hladjenje.
6600 nemoj da uzimas, a i ona kosta mnogo manje od 180 evra, tako da ne znam ko ti je nju preporucio za 180 evra, vec predji na 6600 GT, koji koliko sam ja gledao moze da se nadje i za 140 evra.

Sada pronaci 6800 le agp koja se lepo moduje moze ali polovna.
i to tesko jer je to jos uvek brza karta pa retko ko prodaje modabilne.
i ako hoce dobar oc mora i neki cooler jedno 30e
ako nadje samo napred.

Ma uzmi bre 6600 GT i mirna ti je glava!
6800 Le se kod nas ne moze pronaci za 180 evra, a i dodatno hladjenje ce te kostati, pa opet cimanje oko namestanja....
Ako si siguran da mozes da modujes 6800 LE, pokusaj da pronadjes polovnu tj. pre nego sto kupis polovnu pitaj da li se uspesno moduje. Ne uspevaju sve da rade sa 16 pajplajna, pa ti i ubrzanje nece biti preveliko i srazmerno sa vecom cenom u odnosu na 6600GT.

pa pise ti
MSI NX6600GT-TD256EZ DDR3 HPIPE SLI 177,00

Edit: Ovo je PCI-e. Malo sam se zeznuo. Pozovi ih tako je najbolje, jer ce ti oni reci sta imaju na lageru

Poslednja izmena:
lepo uzmes ovu i pici verovatno je bolja i od 6600gt

MSI ATI X1600PRO TD256E 256M DDR R 149.27
Drachen Computers
011/308.84.24

i jos ti + ostane para za dobro hladjenje...

Poslednja izmena:
1. Зависи од тога ком табору припада онај који процењује
2. Зависи од произвођача до произвођача
3. Зависи од примерка до примерка

У праксу су ту негде, па зависи коме царству си се приволео :)

Ako imas 180 evra nemoj nikako da kupujes 6600GT AGP vec predji na PCI Express.Toliki novac uloziti sada u AGP bilo bi stvarno glup potez.Prodaj to sto imas i predji na PCI-e.Ja bih tako uradio da sam na tvom mestu.

dok je napisao(la):
Ako imas 180 evra nemoj nikako da kupujes 6600GT AGP vec predji na PCI Express.Toliki novac uloziti sada u AGP bilo bi stvarno glup potez.Prodaj to sto imas i predji na PCI-e.Ja bih tako uradio da sam na tvom mestu.

Podrzavam ovaj predlog, iluzorno je sada ulagati pare u AGP kartu a pogotovo 180 evrica.

@nedostizni

Ja bi bio srecniji sa dobrom AGP konfiguraciom, nego prosecnom PCIE.

Kakav ti je ostatak konfiguracije, koliko bi para mogao da dobijes za nju?
Ajde da vidimo sta ti vise odgovara.

izvinjavam se svima sto nisam odgovorio, nije me bilo neko vreme na netu (bio sam kuci, a tamo mi je uskljucen fiksni).

Pre 3 dana sam uzeo MSI 6600GT VIVO na 128MB (cini mi se da je VTD) za 165 evra!!! I razocarao sam se potpuno (da li imam razlog za to?). Prodavac kaze da se sada skoro nigde ne moze vise naci verzija sa 256MB (kaze da je postoji neka Gygabytova za 190 evra ali da cu to vrlo tesko naci). Toliko sam razocaran sto sam ove grdne pare dao na verziju koja ima 128MB, stvarno se sad kajem i ne znam sta da radim (eno je graficka sedi neotvorena u kutiji).

izvinjavam se svima sto nisam odgovorio, nije me bilo neko vreme na netu (bio sam kuci, a tamo mi je uskljucen fiksni).

Pre 3 dana sam uzeo MSI 6600GT na 128MB (cini mi se da je TDI) za 165 evra!!! I razocarao sam se potpuno. Prodavac kaze da se sada skoro nigde ne moze vise naci verzija sa 256MB (kaze da je postoji neka Gygabytova za 190 evra ali da cu to vrlo tesko naci). Toliko sam razocaran sto sam ove grdne pare dao na verziju koja ima 128MB, stvarno se sad kajem i ne znam sta da radim (eno je graficka sedi neotvorena u kutiji).

Mastercula, neznam koliko ima smisla da ti odgovorim obzirom da sam vec uzeo graficku. Sta mislis jel moze da se vrati?

ploca:
ASUS A7V600 VIA KT 600 AGP8x/DG1/GLAN/S-ATA/RAID

procesor:
AMD Athlon XP Burton 2500+BOX

Ma, NV43-ci ne treba vishe od 128MB memorije... receno je jedno milion puta!!!
Malo je mnogo tih 165e, ali dobro...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno