Šta je novo?

AGP Dual-DVI

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
Znaci treba mi AGP graficka sa dva DVI izlaza. Mora da bude 128bitna i memorije od 128MB pa navise. Nista posebno, 2D da bude sto bolji i to je to. Moze neka graficka tipa 9250 ili 9550. Sto jeftinije to bolje. I naravno gde ima ta graficka da se kupi.

Hvala i pozdrav :wave:

Ne ocekujem da bude 20e. Znaci neka normalna cena. Jer graficka se nece koristiti za igrice.

Dobra je. Samo meni treba nova i da ima kod nas da se kupi. A ja koliko vidim trenutno nema nista slicno tome.

E pa tesko da ces naci novu, jeftinu i pritom agp, pogotovo sada kada je izbor agp karti na trzistu poprilicno ogranicen... Ove ti4xxx su odlicne karte, pa ako naleti neka polovna sa 2 DVI-a uzimaj i vozi ;)

GSM je napisao(la):
E pa tesko da ces naci novu, jeftinu i pritom agp, pogotovo sada kada je izbor agp karti na trzistu poprilicno ogranicen... Ove ti4xxx su odlicne karte, pa ako naleti neka polovna sa 2 DVI-a uzimaj i vozi ;)

Upravu si, ali poenta je sto ne kupujem ja karticu vec firma pa mora biti nova.

GSM je napisao(la):
A ovo:

http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=53&view=yes

Ako se ne varam mislim da Pin uvozi HIS pa mozda preko njih nesto moze da se naruci ili sl

E, vidis ovo bi bilo extra samo kada bi imali, ili mozda cak neku varijantu PCI kartice sa dual DVI. Nemam pojma ni sam. Danas cu da potrazim jos. Mada u svakom slucaju cu nazvati PIN i pitati da li ce im dolaziti ova kartica ili da li imaju neku slicnu. :wave: :wave: :wave:

zendraqla je napisao(la):
Ladno nemaju graficku a pise da imaju.

E do... Da, ladno pise da je ima na lageru :wall: Al` ovo je vec malo skuplja karta, mislio sam da 6600gt i ne dolazi u obzir zbog cene, al` kad su vec resili da odrese kesu ne budi skroman ;) Recimo XFX 6600gt agp dual DVI - ne znam dal` ima kod nas al` fino izgleda :)

sikili je napisao(la):
Vecina firmi nema pola stvari sa spiska, i verij mi, uopste
se ne sekiraju zbog toga.

Ma gde se ne sekiraju, sigurno ne mogu nocu da spavaju zbog toga ;)

Poslednja izmena:
zendraqla je napisao(la):
Gde to ima da se kupi?

E zaista ne znam al` karta bas lepo izgleda...A cini mi se da je neko svojevremeno i pominjao ovde na forumu da je negde nasao tu XFX al` nisam siguran..A zaintrigiralo me ovo za 6600gt agp dual DVI pa evo nadjoh da i PNY pravi takvu kartu http://www.pny.com/products/verto/mainstream/6600gtagp8x.asp

Videh i na www.microsystems.co.yu onu Geinward koju si hteo al` je ni oni nemaju (a kod njih cak i pise da je trenutno nema na lageru :) - a mozda moze da se naruci?

Poslednja izmena:
Ne moze da se naruci. Zvao sam ih. Sada postajem ocajan. Zar je moguce da u celom Beogradu ne moze da se kupi Dual DVI AGP graficka?

Bilo bi super kada bi postojala i ova koju sam gore naveo. Kupio sam GAINWARD ULTRA/1960 TV-DVI 6600GT AGP. Videcemo kako ce se pokazati.

pozdrav :wave:

Ma jedva. Ovi kazu da im je cak bila poslednja. Morao sam da molim racunovodstvo da plati odma` da ne ostanem i bez nje.

Vrh Dno