Trogdor je napisao(la):Da li se to meni cini ili je to definitivno best buy u ovom momentu !@? E sad da li neko zna jel mozda ima neki fazon da nema tv out(lupam) ,da ne moze da se klokuje ni malo ili sta ja znam ?? Ta cena je moze se reci mala za takvu kartu.
:dTrogdor je napisao(la):Da video sam na pc berzi,a i na sajtu Profi computersa...
mhz je napisao(la):Ja sam danas pazario n6600silencer pci-e za 86e.
Ta kartica sto je drugar kupio u bel-u je ova , i koliko se vidi sa slike trebalo bi da je 64-bitna, u svakom slucaju 3DMark ce najbolje da pokaze o cemu se radi.Vuk je napisao(la):Drugar je danas kupio Asus N6600TD, 128MB, AGP za ~7800,00 din. (90e) i kako kaze radi se o pravoj gf6600 kartici, ni na kutiji ni na stikeru na grafickoj se ne pominje LE, pa koga zanima neka vidi ima li ih jos u Bel Computersu, rece mi da ima jos par komada.
Veceras cemo videti kako se kartica ponasa u radu i daje li rezultate primerene ostalim gf6600 modelima.
gozilla je napisao(la):Ta kartica sto je drugar kupio u bel-u je ova , i koliko se vidi sa slike trebalo bi da je 64-bitna, u svakom slucaju 3DMark ce najbolje da pokaze o cemu se radi.
ivanbo2003 je napisao(la):Ta karta sa slike je pun 6600,imam istu takvu.Znaci 128 bit mem. magistrala.
mhz je napisao(la):@ivanbo2003 jer bolji stariji drajver staviti ili ne??trenutno koristim 84.21.
Zato sto imam problem da karta nece preko 420/620 ni makac!
Vidim uradio si neki mod?
I da ova moja je sa pasivnim hladjenjem,ali sam skinuo kuler od amd-box-a i zasrafio na ovo postojece :d
Tako da se karta negreje nesto preterano,sa ovim klokom dobijam 67003d03,a 27003d05.
pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari