Šta je novo?

AGP 6600 Overclocking

mitarus

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2004
Poena
680
Posto su se vec pojavile neke 6600 AGP kartice zanima me da li ce moci isto da se klokuju kao PCI-E verzije (MSI-jeva PCI-E verzija se klokuje k'o blesava).

Koliko ja znam one nemaju konektor za dodatno napajanje, pa me zanima na sta ce to najvise uticati.

Ako je neko vec kupio neku AGP 6600 nek napise utiske...

Vule je napisao(la):

Vule,Vule bolje procitaj post sledeci put kako bi dao coveku linkove ka onome sto ga interesuje.Dakle u pitanju je bio 6600 Vanilla,a ne 6600GT.

Vule je napisao(la):
(eto i ja nekom da kazem da koristi search) :D

Toliko si zeleo da ovo kazes da si se u medjuvremenu zbunio i dao coveku linkove ka onome sto ga ne zanima :D :d

Optimus Prime je napisao(la):
Vule,Vule bolje procitaj post sledeci put kako bi dao coveku linkove ka onome sto ga interesuje.Dakle u pitanju je bio 6600 Vanilla,a ne 6600GT.

A jao :zgran: Ma pusti, vec sam navikao da svaki drugi post bude vezan za 6600GT, pa me je to malo zanelo... Sorry!

Toliko si zeleo da ovo kazes da si se u medjuvremenu zbunio i dao coveku linkove ka onome sto ga ne zanima :D :d

:D

Nego, kad sam vec krenuo da pisem, aj da kazem da su pre par dana stigle Prolink 6600 AGP (vanila) i da je kolega odma pokupio jednu sebi... Kaze da se klokuje kao blesava, upravo kao i MSI na PCI-Expressu, jezgro se klokuje bukvalno duplo, a i memorija ide posteno... Oko 15k u 2001SE na A64 @ default, za ove 03 i 05 nisam siguran, tu je negde oko 15-20% ispod 9800Pro...

Jos jednom se izvinjavam na pogresnim linkovima, nije mi bila namera da zbunim nekog... Ali ti u svakom slucaju koristi search :D

Pozdrav!

Vule je napisao(la):
A jao :zgran: Ma pusti, vec sam navikao da svaki drugi post bude vezan za 6600GT, pa me je to malo zanelo... Sorry! :D
Ma nista,normalno je da se greske desavaju kada dajes savete u ovako sitne sate ;) Dobro je da sam primetio da je pitanje bilo vezano za 6600,zamisli da je covek video one linkove o overklokovanju 6600GT i lepo pokusa da potera svoj vanilla primerak na 550/1150 :D :d

Vule je napisao(la):
Jos jednom se izvinjavam na pogresnim linkovima, nije mi bila namera da zbunim nekog... Ali ti u svakom slucaju koristi search :D
Tako je Vule :D :D :D
Bas si me nasmejao :beat:

zamisli da je covek video one linkove o overklokovanju 6600GT i lepo pokusa da potera svoj vanilla primerak na 550/1150 :D :d

:zgran: :d

Dobro je da smo to sad sredili... I da sam nekoga nasmejao, pa smejanje je zdravo, smejao sam se i ja kada sam skontao sta sam ustvari napisao... :D

Pozdrav!

Malo sam se zaneo. Uglavnom imaju konekor (makar one slike koje sam ja video). Mada mi se cini da bas MSI nema.

Svejedno, overclock iskustva su dobro dosla jer bas tih 70 evara koje mi trebaju za GT nemam :wall:

Umalo da zaboravim, hvala za one linkove. Svideli su mi se oni klokovi :D

Vrh Dno