Borgof
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2009
- Poena
- 395
Moja oprema
- CPU & Cooler
- R7 5700X3D
- Matična ploča
- TUF GAMING B550-PRO
- RAM
- 32GB Crucial Balistix
- GPU
- RTX 3070 Gaming X Trio
- Storage
- 1TB nvme + 2TB WD Black
- PSU
- SS650
- Kućište
- H510
- Monitor
- LG 32"
- Miš & tastatura
- G502 X & Nuphy Air 75
- Laptop
- HP Envy X360 13" Ryzen 4700U
- Mobilni telefon
- Note 20 Ultra
- Pristup internetu
- Optički internet
Treba da sastavim kolegi konfiguraciju koja ce mu sluziti da kod kuce obavlja nesto posla, jer ce vecinu stvari raditi u firmi na dual intelima i 4 x titana
. Ono sto me zbunjuje je sto mi je poslao Agisoft datasheet koji koji navodi da software podrzava OpenCL koji, koliko znam, bolje radi na AMD dok opet na svojim forumima osoblje agisofta preporucuje NVidiu jer boze moj nisu testirali ATI toliko, cak i da je NVdia izdrzljivija, trajnija - gluposti. Dakle ako moze neko da mi odgovori ko je radio sa ovim software-om da li je ovo istina ili jednostavno imaju neki dil sa zelenima?
Pri tom mi je problem sto karta koja ulazi u budzet - 1060 ne moze u sli, a ati mogu sada da mu uzmem i posle da dodam jos, jer jako dobro skalira multi gpu u tom software-u pogotovo ako se rasporede CPU jezgra po pojedinacnom GPU-u.
Pri tom mi je problem sto karta koja ulazi u budzet - 1060 ne moze u sli, a ati mogu sada da mu uzmem i posle da dodam jos, jer jako dobro skalira multi gpu u tom software-u pogotovo ako se rasporede CPU jezgra po pojedinacnom GPU-u.