Šta je novo?

Agile messenger i MSN kroz GPRS

nidza

Znamenit
Učlanjen(a)
16.07.2004
Poena
1,095
Da li još neko ima problem sa konektovanjem na MSN u poslednjih par dana?

Ne funkcioniše ni preko GPRS ni preko Blututa (ili USB kabla). ICQ funkcioniše normalno.

MSN klijent u telefonu radi normalno i MSN radi normalno i sa kompa, mada ima čestih prekida u poslednje vreme.

Gledajući logove u firewall-u, Agile izgleda vrti druge servere u odnosu na Trillian, mada ni Trill iz prve ne potrefi, nego malo isprobava. Rekao bih da se nešto dešava sa MSN serverima, samo što Agile izgleda nema dovoljnu bazu alternativa u odnosu na glavne msn servere.

Mozda su pocheli sa nekom reorganizacijom servera, chini mi se da je za novi messenger (Windows Live Messenger beshe, ili tako neshto) trebalo da se otvori novi nalog.
Ma ko ce ga znati... Bili je to...

Meni se na p900 ponekad desava da Agile nece na msn da se konektuje(preko GPRS-a),dok Yahoo,ICQ rade normalno_Onda iskljucim i ponovo upalim fon i tada se i na msn konektuje normalno iz prve...ne znam koji mu je djavo

Ma nije samo Agile u pitanju, i sa kompa nece da se loguje ponekad.

Meni se na p900 ponekad desava da Agile nece na msn da se konektuje(preko GPRS-a),dok Yahoo,ICQ rade normalno_Onda iskljucim i ponovo upalim fon i tada se i na msn konektuje normalno iz prve...ne znam koji mu je djavo

i meni se takodje to desava, kao i da me diskonektuje bez raloga......

Da juce je zezalo i na turbo msn nisam mogao da se logujem,ustvari mogao i izajde i probam opet ne,i nisam mogao do jutros i evo sad sve radi nesto su radili sigurno

zeza MSN kod nas

Dobro je, nije samo kod mene...

Interesantno da sa MSN Messenger za WM nema nikakvih problema - izuzev što ja imam problem da ga upotrebljavam koliko je ružan.

tako je, i mene zeza, nece da se konektuje.

Primetio sam da MSN preko GPRS-a zeza 064/065 korisnike.
Meni na 063 radi maestralno.

Ej ljudi, i mene ponekad zayebava, i to ovde u 3 pm! Pre sam ponekada koristio mirandu preko GPRS na kompu, ali vise nema sanse (zamalo da izlupam komp, mislili su da sam skrenuo).
A na mobilnom nece svaki put da se "ukaci". Koristim QuickIM i u principu je podnosljivo :(
Pozdrav svima.

Ne bi trebalo da ima veze sa 064, meni ne radi preko Agile ni preko Beotela (ADSL, blutut, activesync relacija). MSN Messenger za WM se kači normalno preko GPRS. Problem je na relaciji konkretan klijent - MSN.

Saša, koji klijent voziš na 63?

Interesuje me konkretno koji je mobile mesenger najbolji za nokiu 3650 a da je besplatan i da nije java.Probao sam IM+ ali za dalje treba da se plati(da ne pominjem da radi perfektno) i mobi chat koji je isto dobar ali odjednom je prestao da se konektuje na msn.Konektuje se ali i odmah izadje.

Upravo Agile Messenger, ali malo teže ako ga ne platiš - tj. potrebno je da ti zapadne relativno sveža verzija, sa svežim protokolima, a opet stara, da ne traži registraciju, ali i da se ne updatuje automatski. Tu i tamo procure takve verzije, ja koristim jednu za UIQ, tako da verovatno postoji i za Nokiu, samo treba biti uporan. :)

E, sad, zavisno od protokola, postoje besplatne Java alternative za ICQ i MSN, ali odavno nisam na S60 platformi, tako da ne mogu da ponudim nijednu svežu info.

BTW, alal vera za buđenje teme od pre godinu dana. :) Nema veze, bolje nego otvaranje nove, u svakom slučaju.

Ma nisam ni obratio paznju na poslednji datum jednostavno sam citao do kraja i postavio pitanje tek sam kasnije video sta sam uradio.
Ali evo da sada ispravim nasao sam jedan msn klijent koji podrzava dosta modela simbian telefona,probao sam ga i odlicno radi poput im+ i navodno je free a to cemo vec videti
http://www.mycoogee.com/

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno