Šta je novo?

Age of Wonders III :)

kull

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
10.04.2006
Poena
320
Danas je Triumph studios konačno objavio naslov igre na kojoj rade poslednjih par godina. O, sreće, o, radosti ove jeseni. ;)

[YOUTUBE]BHdojrcu61E[/YOUTUBE]
http://www.ageofwonders.com/aow3live/

Prilozi

• Age_of_Wonders_III_Worldmap_ElfCity.jpg
    Age_of_Wonders_III_Worldmap_ElfCity.jpg
    557.5 KB · Pregleda: 201
  • Age_of_Wonders_III_City_Overview.jpg
    Age_of_Wonders_III_City_Overview.jpg
    364.4 KB · Pregleda: 104
  • Age_of_Wonders_III_Archon-vs-Theocrat_Desert.jpg
    Age_of_Wonders_III_Archon-vs-Theocrat_Desert.jpg
    462.7 KB · Pregleda: 125
  • Age_of_Wonders_III_Worldmap_Sea.jpg
    Age_of_Wonders_III_Worldmap_Sea.jpg
    377 KB · Pregleda: 98
Poslednja izmena:
Ekstra. Mada sumnjam da se neko seca ove igre, poslednji nastavak je izasao pre vise od deset godina. U svakom slucaju zeljno iscekujem, pogotovo od kada je Ubisoft unistio Heroje. Sad bukvalno nema sta da se igra na tu foru (ako izuzmeno Kings Bounty ekspanzije).

Do džedaja! :D
Ja bre imam i dalje instaliran Age of Wonders II :)

Do džedaja! :D
Ja bre imam i dalje instaliran Age of Wonders II :)

Misliš Age of Wonders II:Shadow Magic + Unofficial Patch 1.4 + gomile custom mapa? ;)

Po meni - daleko najbolja igra ovog tipa od sveg ostalog, i od onih koje je kopirala i od drugih koje su je kopirale. Raznovrsne rase i jedinice, gomile raznih kripova (podložnih regrutaciji), jasan geostrateški značaj gradova na mapi i čarobnjačkih tornjeva u odnosu na teritoriju koju pokrivaju, gomila različitih magija, globalne magije koje imaju uticaj na celu mapu (veliki potop i sl.) odlično odrađen taktički napad na gradove itd. Vrhunska i svevremenska igra.

kull stvarno ti je kull vijest!!
lepa stara vremena....
shadov magik sam dobio u italijanskom časopisu,cijelu igru...poslje tražio i prvi dio
stvarno dobra igra,i povrhu igrabilna...samo mi nešto nije jasno...ona raketa(svemirski brod) na početku shadov magika,doduše tad još nisam baš tolko ko danas razumio engleski....šta bi sa njom,njima??

Poslednja izmena:
dear lord, osetih trunku srece kad procitah prvi post \o/

Vrh Dno