Alexandros
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.10.2007
- Poena
- 309
Ljudi imam problem sa Age of empires: Conqueros expansion. Prvo nisam imao originalnu igricu vec "narodnu verziju" medjutim nisam mogao sa njom da igram on line, onda sam skinuo neku drugu verziju i tako nekoliko puta, i sve ih prvo obrisem pa onda novu instaliram, medjutim kad sam instalirao poslednju kad udjem u igru ne mogu da idem na chat i na onaj ekran gde se odredjuje ko su saveznici, a glupo mi je da igram on line bez chata. Na kraju se iznerviram i kupim originalnu igricu dodjem kuci instaliram i opet ista prica. U trenutku sam pomislio da je igra felericna a da sam ranije torent skinuo bas od te verzije, medjutim instaliram igricu kod devojke na lap top i kod nje sve radi normalno. Pomislio sam da mi je ostao neki trag stare verzije jer sam vise njih instalirao i brisao pa sam zato uradio reinstal sistema. Ponovo instaliram igricu na svez sistem i ponovo ista prica. Ranije sam instalaciju radio na D particiju a sada sam stavio na sistemsku C particiju i opet istu gresku javlja, samo me izbaci iz igrice i javi gresku kao na slici u prilogu.
Da li neko zna u cemu je fora i kako ovo da resim?
Da li neko zna u cemu je fora i kako ovo da resim?