Šta je novo?

aerogate 2

isnogood

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2003
Poena
895
Gde kupiti? crni ? novi sad?

ima samo cooldrive za 30e i aerogate 3 <sivi> za 33, ovo bi trebalo da je manje..ali nema nigde ..neka ideja?

Ja sam dugo tragao za istim ali nisam imao srece!!!

Nashao 🙂

Poslednja izmena:

Pa reci ljudima gde si nasao :d ...inace ja sam u BG trazio crni cooldrive 4 i nigde nije bilo oni kad se zalepe za jednu nijansu ili boju izgleda samo to uvoze, ali jedan crni mat sprej (auto-lak) je ucinio svoje i taman pase sad u kucistu :crash:

ja sam kupio crni cooldrive 4 u desku na novom beogradu pre par dana za 2300

ma znam..izgleda isto..ali 1000din vishe...a imam LBX imam mesta za HDD-e na bacanje 🙂 nashao sam za 15e neku prijateljsko-dilersku cenu...videcjemo u ponedeljak da li je black 🙂 javim ako se dokopam...

ja sam kupio crni cooldrive 4 u desku na novom beogradu pre par dana za 2300

..pa eto vidis, pre par meseci su mi rekli u desku da imaju crni ali za nekih 3500 ili 4500 nisam siguran, a ja ga uzeo na drugom mestu za isto nekih 2300...izgleda da su stavili normalne cene konacno.

@subzero r1

ako ti nije frka da podelis info sa nama gde si kupio.... moze i na PM

U desku na NBu?

Ljudi a dali je moguce uopste zatvarati vratanca na chieftec LBX-01-B-B-SL ukoliko se stavi aerogate 2??? Sva nesto gledam i cini mi se da je to nemoguce zbog onog tockica. U tom slucaju onda mozda bolje aerogate 3 (mada mi je ruzniji).

isnogood: proveri druze da li mozes da nabavis jos neki aerogate 2 ili jos bolje 3 black (u slucaju da nemogu da se zatvore vrata kod 2 zbog tocka) pa javi da se dogovorimo za pare 😉

Ljudi a dali je moguce uopste zatvarati vratanca na chieftec LBX-01-B-B-SL ukoliko se stavi aerogate 2??? Sva nesto gledam i cini mi se da je to nemoguce zbog onog tockica. U tom slucaju onda mozda bolje aerogate 3 (mada mi je ruzniji).

isnogood: proveri druze da li mozes da nabavis jos neki aerogate 2 ili jos bolje 3 black (u slucaju da nemogu da se zatvore vrata kod 2 zbog tocka) pa javi da se dogovorimo za pare 😉

moze da se zatvori bez problema, samo aerogate gurnes u kuciste 2-3mm, toliko mu samo smeta a veruj mi ne izvali se da je malo "upao" uopste...

drugar ima na DG i znam da mozhe da zatvori vrata......probacjemo 🙂

Evo kako izgleda kad se ofarba, tako da kad kupujete slobodno uzmite alu pa usput svratite u farbaru po jedan crni mat auto-lak 😀 :smash:

Prilozi

• Slika(1).webp
    Slika(1).webp
    32.2 KB · Pregleda: 91
Poslednja izmena:
mrzim home-made budzhenja 🙁

...u bre vas mrzi da zivite :bottle:

u LBX-u vrata se zatvaraju...<stavljen na gornje 5.25 mesto> ...nije mi digitalka kucji nache bi rado chak i fotke obesio 😉

ja imam 03, a to na slici je 02 , ali to je to 🙂

Nazad
Vrh Dno