Šta je novo?

Adsware & Spyware

Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
619
Mozete li da mi preporucite dobar software za skidanje napomenutih sr..nja ili za njihovo uspesno blokiranje?

Hvala

ad-aware verzija 6 ili kasnija.

Spybot - Search & Destroy 1.1 sa najnovijim upadate. On ih ne blokira samo otklanja kao i Ad-aware! Pozdrav

Uz njega još i SpywareBlaster sa

http://www.wilderssecurity.net/spywareblaster.html :happy:

Nemanja je napisao(la):
ad-aware verzija 6 ili kasnija.
I ja ga preporucujem, 6 je poslednja verzija, skini i novu referentnu listu.
Uspesno je poskidao i pronasao sve ono sto sam pokupio neznajuci putem Interneta.

HAL je napisao(la):
...

I ja ga preporucujem, 6 je poslednja verzija, skini i novu referentnu listu.
Uspesno je poskidao i pronasao sve ono sto sam pokupio neznajuci putem Interneta.
to sam i ja (naivno ;) ) mislio... a onda sam posle AdAware-a pokrenuo i SpyBot... nakon 10 minuta sam deinstalirao AdAware (i to Pro verzija!)

Glas za sptbot! Odlican je. Instaliraj, update-uj, skeniraj i vakcinisi.

Ijaooo, sta sam sve nakupio:) Uzgred, ovo super radi, i ovaj SpyBot kao i Blaster...

Hvala jos jednom

P.S. Jel' vam se desilo nekad da nece neki software da vam radi zbog uklanjanja ovih robota SpyBot-m, Blaster-om?

nastran3d je napisao(la):
Ijaooo, sta sam sve nakupio:) Uzgred, ovo super radi, i ovaj SpyBot kao i Blaster...

Hvala jos jednom

P.S. Jel' vam se desilo nekad da nece neki software da vam radi zbog uklanjanja ovih robota SpyBot-m, Blaster-om?

Ono sto sam ja probao:
RadLight (divx) prestane da radi jer mu sps&d obrise neke fajlove, posto je spyware. Microsoftovi programi nece prestati da rade iako sps&d nalazi neke fajlove i reg. kljuceve koji pripadaju njima.

Nazad
Vrh Dno