Šta je novo?

ADSL Zvezdara?????

• Začetnik teme Začetnik teme Panta M
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
P

Panta M

Guest
Zanima me koliko se ceka na uvidjenje ADSLa na Zvezdarskoj centrali?????? I koliki je ping na istoj???? Zanima me da li neko ima ADSL na centrali 382??? Vidim da user Megahost ima neke informacije, ali mi neodgovara na PM??? Treba ju mi informacije!!!!!

Megahost nema info samo siri glasine a ti se ne pouzdaj u takve informisane user-e.

Kada bi se ostvarila makar njegova prognoza o nizoj ceni adsl-a, i za vece brzine me briga, jer mislim da je paket od 256/64 sasvim dovoljan pre svega za surfovanje, skidanje nekih programcica i slicno, jer ako na paketu 256/64 down je oko 26 kbps sasvim je ok, a up bi trebao da bude oko 9 kbps i to je ok.

Ja sam cekao oko mesec dana(pustili mi 3 septembra).Telekom nije ni nasao za shodno da me pozove ili beotel net i kaze im koji je protokol i da mi je signal pusten...Profesionalci...Ja se cimao sam,jedino tako nesto mozes da uradis.
LM,download 26-27(max pikovi 29) KB/s a up oko 7-9KB/s.Ping ka beotelovom serveru je oko 30 ms,a ka Americas Army serverima u proseku(zavisi i od samog servera naravno) oko 30-50ms,sto je sasvim OK(za mene super,jer vidim da i drugi iz ostalih delova Evrope imaju slicne pingove).
Poz

Ivan
PS Megahost je bio u pravu(bar sto se mene tice)kada mi je rekao da ce oko 2.septembra da budu pusteni signali nama na Zvezdari,tako da je to sve sto imam da kazem na tu temu 🙂

Mene je lik iz Beotela jutros zvao i rekao da prebacim na tzv. Zemunski protolol iz uputstva. Ti sam uradio i cekam///.........////.....

Neznam za Megahosta mozda je i u pravu za neke stvari, ali to ga neopravdava sto je onako pisao.
PS. Iskreno bih voleo da se negove informacije iz nezvanicnih pretvore u zvanicne, jer covek mozda ima znanje i veze.

Nazad
Vrh Dno