Šta je novo?

ADSL u Zemun Polju, koji provajder (VERATNET?)???

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Hiljadu puta obradjivana tema, ali bih vas molio da mi ipak pomognete na brzinu zbog okolnosti.

Konacno sam dobio mogucnosti da dobijem ADSL Zemun pulju i prvi ponudjac mi je Veratnet.
Kakvi su oni?

Hvala u napred

Poslednja izmena:
Upravo sam dobio poziv i od Beotela da se prijavim za ADSL.
Kakav je Beotel?

pozdrav za komsije....;)
evo, poceli su da stizu mail-ovi i za Batajnicu....:banana::banana:

za ove tri godine, iz zezanja a i od muke prijavio sam se kod vise provajdera...
i poceli su da stizu mail-ovi od veceras, beocity, pa sezampro....
e sad, kad sam se cuo pre mesec-dva sa sempro-om, oni kazu moze rezervacija ako se uplati xxx din...ja nisam nista uplatio, u mail-u izmedju ostalog pise:

"Poštovani,

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da su radovi na instalaciji ADL opreme na vašoj centrali završeni i da od subote, 9. februara 2008. počinje
realizacija zahteva za instaliranje Analogno Digitalne SezamPro Linije.

S obzirom da ste se u ranijim kontaktima odlučili da koristite ovu uslugu, ovim želimo da vas obavestimo da se vaš broj telefona nalazi na prvom nalogu
za realizaciju koji je predat.

Po završetku instalacija, kontaktiraćemo vas obavestiti da možete početi sa korišćenjem usluge. "

da li je ovo standardan mail, da li su me vec prijavili, posto su moja razmisljanja isla ka telekomu, da li se moze nesto otkazati, sta da radim....
kakva su vasa iskustva sa sezampro-om?

poz....

Izgleda da se i neko osvrnuo na nas.
Mislim da nije problem uzeti ADSL kod bilo kog provajdera za pocetak, sem kod SEZAMA, cuo sam da nisu bas nesto.

...valjda ce neko od sezamovaca svoj mail da uporedi sa mail-om koji sam dobio...

da li stvarno bez ugovora, obavestenja, zvanja ili sl. mogu da traze od telekoma adsl za moj tel. broj?

da li, jednostavno, treba nesto preduzeti / i sta, ako treba/, ignorisati mail, i izabrati drugog ili sam `osudjen` na sezam /ako necu da ulazim u ozbiljnu procesuru otkazivanja, ako je to jedini izlaz/?
ovo sve pod uslovom ako hocu adsl kod drugog provajdera...

poz....

Mislim da ne mogu nista ako ti ne zelis. Po nekoj logici, ako im ne potpises ugovor, ne moze vaziti.

u principu, nije smak sveta, vidim da ima dosta ljudi zadovoljnih sa sezamom...
mada, malo je glupo bez kontakta sa mnom to odraditi...

Kao i mnogi u Zemun Polju i ja sam se prijavljivala za adsl, da bi ja dobila poziv i to na mobilni od SezamPRO-a da su uslovi moguci i da ce me kontaktirati za dva dana, da mi kazu sta dalje. Medjutim nisu zvali, pa sam ih ja nazvala da bi mi rekli da posto sam prijavljena kod vise provajdera:))))) moram da otkazem sve prijave, pa ce tek onda oni moci nesto da urade. Posto je ptt zaduzen za sve, zvala sam i njih da vidim sta kako i kod njih je bilo da je adsl moguc sada i da ce u par dana znati vise, doduse meni je tih njihovih "par" dana, dobro poznato. Tako da nemam pojma sta ce biti dalje, a sto se tice ovih prijava i da ih moram otkazati kod drugih provajdera, meni je to totalna glupost, al dobro.

Posto je ptt zaduzen za sve, zvala sam i njih da vidim sta kako i kod njih je bilo da je adsl moguc sada i da ce u par dana znati vise, doduse meni je tih njihovih "par" dana, dobro poznato. Tako da nemam pojma sta ce biti dalje, a sto se tice ovih prijava i da ih moram otkazati kod drugih provajdera, meni je to totalna glupost, al dobro.
Mislis Telekom ,posto ptt i Telekom nisu isto mada im je vlasnik isti JP PTT .

Po meni najbolje je prijaviti se kod Telekoma ako cena nije odlucujuci faktor ,posto svi ovi provajderi(preprodavci) uzimaju portove od Telekoma.A kako sam cuo u januaru/februaru treba da se poveca broj portova u Zemun polju za nekoliko stotina .

Ja sam potpisao prekjuce ugovor sa Beotelom. Kako god, na kraju krajeva, svi su isti. PTT daje portove svima pa i telekomu.
Juce su me zvali iz Beotela i rekli da (vec gore pomenuto) imam rezevrisan port kod drugog provajdera, ali da moram sam da zovem 9813 i da vidim kod kojih kako bi otkazao (koji provajderi, koliko ih je nemaju pojma, bas cudno).
Pozvao i ustanovilo se da je samo Telekom. Jedini nacin da se otkaze kod tog provajdera je da se ode licno kod njih u Pohorsku 2 gde su me sacekali sa zaprepascenjem. Rekao sam im da su jednostavno bili sporiji od drugih provajdera i da zato otkazujem iako bi trebali da budu privi. Ako nisu isto, ono su u istoj zgradi (sto mu dodje na isto). Zena je prevrnula ocima, a kada sam je pitao sto prevrce, rekla mi je da nisam jedini koji otkazuje ADSL kod njih iz Zemun polja. Ja sam se slatko nasmejao, a zena se zacrvenela. :) Teska srca je to uradila, ali je ipak odradila.
Lep su utisak ostavili na mene. :(

Poslednja izmena:
I na kraju price da li neko iz Zemun Polja ima pusten ADSL?

Dobio sam ADSL u Zemu Polju!

Al, nesto mi mali download.

Ja sam uzeo preko Telekoma 512/64. DL ide izmedju 53 i 55k. Za upload nisam bas siguran......

Ej, i meni je tako nesto, nego kako da podesim ovaj torrent?

Nesto ne radi kako treba.

Nazad
Vrh Dno