Šta je novo?

ADSL u Novom Sadu???

Učlanjen(a)
10.03.2004
Poena
620
Interesuje me da li se zna kada će krenuti sa radom ADSL u Novom Sadu?
Neobee ga već odavno reklamira, ali još uvek ništa!

Please info!!!

Pogledaj malo starije thread-ove, stvarno je bilo puno reci o ovome.
Iz Neobee izvora kazu, nista do Septembra. 🙁

Matthias je napisao(la):
Pogledaj malo starije thread-ove, stvarno je bilo puno reci o ovome.
Iz Neobee izvora kazu, nista do Septembra. 🙁

Pa to je zalosno, ali najverovatnije ce biti tako. Prosla su ravno tri meseca od uvodjenja prvih aDSL prikljucaka u BG-u, a Ni i NS se i danas upste ne pominju kada je aDSL u pitanju. To znaci nista u narednih tri meseca, odnosno septembar u najboljem slucaju.

Na zadnjem skupu benchmarkovaca u NS jedan lik rece (ne secam se ko, sorry) da NS dobija 1000 prikljucaka i sve ce biti na novom naselju i jos jednom delu grada, a mi ostali sta da radimo ?! A da ne pominjem manja mesta ..... (ispravite me ako gresim)

Necu da cekam, hocu odma' sada odma' !!!!

Poslednja izmena:
ma ok, makar i tih 1000 je u principu dovoljno za sam ns... onda ce ostali provajderi cable , wirelless, morati malo vise da se potrude...

žestoko SR@NJE

pnjaf je napisao(la):
Na zadnjem skupu benchmarkovaca u NS jedan lik rece (ne secam se ko, sorry) da NS dobija 1000 prikljucaka i sve ce biti na novom naselju i jos jednom delu grada, a mi ostali sta da radimo ?! A da ne pominjem manja mesta ..... (ispravite me ako gresim)

Ove informacije su me totalno dotukle :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
Znači, ja koji sam na KLISI mogu da skočim sa mosta :wave:
UŽAŠ :crash: :crash: :crash:

Do ADSL-a ima ko do zelene trave, a do tada malo utehe:

13. Maj 2005. Od ponedeljka, 16. maja 2005. godine, Panline.NET uvodi novi wireless Home 50 flat servis, po ceni od samo 850 dinara za period od 30 dana

pnjaf je napisao(la):

Ovo me je malo oraspolozhilo, pogotovo onaj deo u kojem se spominje novo naselje 😀

Jedino sto mi pada na pamet je mozda malo cinican komentar da NS i NI kasne jer eksperiment u Beogradu verovatno nije uspeo ili su pak mozda imali neocekivane probleme !

Danas sam u NeoBee-ju dobio nezvaničnu informaciju da će ADSL u Novom Sadu doći na red posle Niša? 🙁

Nazad
Vrh Dno