Šta je novo?

ADSL Telekom + Firefox 2.0.0.7 + uTorrent 1.7.5 = Problem!!!

patrola

Slavan
Učlanjen(a)
13.10.2006
Poena
319
Odmah cu napomenuti da sam ADSL dobio pre neki dan i to 256kbps kod Telekoma. Tako da nemam iskustva preteranog iskustva.
Dosao sam kuci, brze bolje instalirao modem, skinuo uTorrent 1.7.5 (podesen po default-u) i pomislio ceo svet je moj. Kad ono krk. :wall: Pronasao sam neke torrente sa velikim brojem seedova i peerova krenuo da skidam. Medjutim, sve je stalo. Zablokirao je racunar na kratko vreme. Povezao sam da se blokira kada su istovremeno ukljuceni Firefox 2.0.0.7 i uTorrent 1.7.5. Download je nikakav, a upload jos i nekakav. Deinstalirao sam uTorrent 1.7.5 i instalirao verziju 1.6.1 i krenulo je nekako, ali i dalje vrlo traljavo.
Inace ranije sam koristio uTorrent 1.6.1 (podesen po default-u) sa Firefox-om 2.0.0.4 i sve je sljakalo super. Do duse bio je SBB-ov kablovski internet.

Do cega li je problem? Ja mislim da je ADSL u nekom problemu? Uradio sam speedtest i dobio rezultat 222.2 kbps sto znaci da mogu da downloadujem brzinom od oko 27kb/s. Ali me brine i ova nekompatibilnost Firefox-a i uTorrenta bar kod mene! U cemu je problem? :wall:

pozdrav

Ok, to sam sad citao po forumu oko forwardovanja portova i to cu sigurno uraditi, nego me nervira ova nekompatibilnost Firefoxa i uTorrenta. Sve stane. Ne mogu da ugasim firefox, a posle CTRL + ALT + DELETE ne mogu da ga upalim dok ne prodje neko vreme.

koristi utorrent 1.6.1.

Pa reinstaliraj programe pa vidi sta se desava...

Koristim utorrent 1.7.5 i firefox 2.0.0.7 i savrseno rade, znaci nije do njih problem, ne postoji nikakva nekompatibilnost.

Prvo sam sve preinstalirao, pa forwardovao portove po uputstvu, pa setovao uTorrent takodje po tutorijalu sa foruma. I opet isti problem. Dok radi uTorrent, Firefox ne mogu ni da pokrenem. A onda se ipak pokrene posle 5 minuta, ali dzaba kad ne mogu nista da otvorim. Ne znam stvarno u cemu je problem! Inace torenti sad zaista sljakaju ko bog, samo strikaju! ;)

Vrh Dno