Šta je novo?

ADSL Ruter i RapidShare

MegaSkot

Nenadmašan
Učlanjen(a)
04.12.2003
Poena
2,125
Problem je sledeći: Imao sam USB ADSL modem i zamenio sam ga za mrežni (ruter), sad se pojavio problem sa pucanjem downloada preko rapida. Kod USB modema toga nije bilo, iako je redovno pucao net, ali ne na rapidu, uglavnom na torentima.
Ima neko ideju šta bi mogao biti problem ??
Provajder: SezamPro (NS)

to sam i ja primetio od skoro kod mene (isto ruter varijanta)

mislio sam da je do njih nesto, ali se javljalo samo kada downloadujem iz browsera. Koristio sam onda USDownloader i tako resio problem.

Sada sam kupio premium acc, tako da ne obracam paznju....

Poslednja izmena:
Za rapid koristite FlashGet i nema da vas boli glava.

FlashGet u zadnjih mesec dva neće da skida ništa sa rapida, bar ne kod mene, ili je stvar u nekim podešavanjima za koje ne znam.

Treba da oznacis direct download u opcijama na rapidshare-u.

edit: pod uslovom da imas premium jel... inace dzaba krecis... :D

Poslednja izmena:
Ako imas premium onda Flash Get, radi extra

Ako si na free-ju onda USDownloader

Hvala Stoske, za sada USDownloader odradjuje posao... ;)

Isto Sr*nje i dalje, ADSL i Srbija...strašno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nije ti pomogao USDownloader?

Opet puca download, jednostavno zakuca.
Nema druge no premium da se plati.

Ja skidam sa Getrightom. al premium...
Problem je zadnjih dvadesetak dana sa sezamom, preopteretili link pa cesto gubi vezu sa serverom sa kog skidas i ako nemas nastavka dowloada cao... Kazu u sezamu resice link ovih dana pa ce valjda biti bolje.

Bez problema ide download i preko USDownloader-a i preko browsera, nema pucanja. Novi Sad, ptt ADSL.

ja skidam bez problema sa (free) rapida. isto adsl ruter samo drugi provajder (yubc) i internet download manager 5.05. ne secam se da mi je nekad puko dl. jedino shto je smor ubadati olovkom svaki chas reset na ruteru da promeni ip :D

Vrh Dno