U pitanju je USB Asus AAM6000UG modem, lampica koja treperi za wan treperi pa prestane, onda opet treperi nekoliko sekundi pa prestane na kratko i sve tako. Jednom recju, ne dobija konacni signal i naravno ne mogu da se povezem na internet. Sto se tice telefonskih instalacija, nista nije dirano pa tako da ne sumnjam bas na to, iako sam probao i direktno, i preko splitera, i sa drugim kablovima, i na drugu uticnicu, ali nista se ne desava.
Provajder kaze da nije do njih, telekom isto nesto u tom stilu. Na centralu i telekom sam sumnjao jer je bilo ranije slicnih problema pa su oni nesto namestali. Modem zbog ******izma provajdera ne mogu da zamenim i da probam jos, tek od ponedeljka a net ne radi vec par dana.
Reinstalacija drajvera je uradjena takodje, a probano je i na drugom kompu, doduse i dalje na istom telefonskom broju.
Bilo kakvi predlozi sta da se proba dok mi ne zamene modem da probam i to
Provajder kaze da nije do njih, telekom isto nesto u tom stilu. Na centralu i telekom sam sumnjao jer je bilo ranije slicnih problema pa su oni nesto namestali. Modem zbog ******izma provajdera ne mogu da zamenim i da probam jos, tek od ponedeljka a net ne radi vec par dana.
Reinstalacija drajvera je uradjena takodje, a probano je i na drugom kompu, doduse i dalje na istom telefonskom broju.
Bilo kakvi predlozi sta da se proba dok mi ne zamene modem da probam i to
Poslednja izmena: