Šta je novo?

adsl problem - signal

diego

Slavan
Učlanjen(a)
17.03.2009
Poena
305
U pitanju je USB Asus AAM6000UG modem, lampica koja treperi za wan treperi pa prestane, onda opet treperi nekoliko sekundi pa prestane na kratko i sve tako. Jednom recju, ne dobija konacni signal i naravno ne mogu da se povezem na internet. Sto se tice telefonskih instalacija, nista nije dirano pa tako da ne sumnjam bas na to, iako sam probao i direktno, i preko splitera, i sa drugim kablovima, i na drugu uticnicu, ali nista se ne desava.

Provajder kaze da nije do njih, telekom isto nesto u tom stilu. Na centralu i telekom sam sumnjao jer je bilo ranije slicnih problema pa su oni nesto namestali. Modem zbog ******izma provajdera ne mogu da zamenim i da probam jos, tek od ponedeljka a net ne radi vec par dana.

Reinstalacija drajvera je uradjena takodje, a probano je i na drugom kompu, doduse i dalje na istom telefonskom broju.

Bilo kakvi predlozi sta da se proba dok mi ne zamene modem da probam i to

Poslednja izmena:
Probaj otici kod nekog druga, kolege ili komsije za kojeg znas da ima adsl pa neka ti pozajmi na kratko njegov ruter ili modem pa isprobaj kod sebe njegovu opremu a neka on za to vreme isproba tvoju opremu pa neka se utvrdi dali je do tebe ili opreme! Tako ces bar znati na cemu si dali ti je do instalacije ili je do opreme?

Vrh Dno