- Učlanjen(a)
- 03.07.2000
- Poena
- 985
U poslednjih par nedelja mi se često događa da prilikom browse-ovanja dobijam oštećene web strane, čak su mi i slike nekada pune grešaka. Problem je izraženiji kod nekih sajtova, npr IMDB, TV.com itd. , gde moram da uradim refresh nekoliko puta da bih uopšte dobio stranicu u celosti (često u browser-u vidim samo deo HTML koda koji je stigao do mene).
Na net idem preko SezamPro ADSL-a.
Problem se ispoljava u bilo kom web browser-u (probao sam Firefox i IE), a interesantno je da kada koristim Sezamov proxy, sve radi ok, što bi trebalo da bude indikator da nije problem između mene i provajdera.
U isto vreme, P2P radi besprekorno.
Nije mi jasno kako je moguće da uopšte postoji mogućnost prijema oštećene web strane, s obzirom da bi sam TCP protokol trebalo da garantuje prenos podataka bez grešaka.
Nisam siguran da li se početak ovog problema poklapa sa vremenom kada su počeli da dodeljuju IP adrese iz drugačijeg opsega nego do sada, ali je timeframe tu negde.
Da li još neko ima ovakve probleme ili ideju šta bi mogao biti uzrok?
Na net idem preko SezamPro ADSL-a.
Problem se ispoljava u bilo kom web browser-u (probao sam Firefox i IE), a interesantno je da kada koristim Sezamov proxy, sve radi ok, što bi trebalo da bude indikator da nije problem između mene i provajdera.
U isto vreme, P2P radi besprekorno.
Nije mi jasno kako je moguće da uopšte postoji mogućnost prijema oštećene web strane, s obzirom da bi sam TCP protokol trebalo da garantuje prenos podataka bez grešaka.
Nisam siguran da li se početak ovog problema poklapa sa vremenom kada su počeli da dodeljuju IP adrese iz drugačijeg opsega nego do sada, ali je timeframe tu negde.
Da li još neko ima ovakve probleme ili ideju šta bi mogao biti uzrok?