Šta je novo?

Adsl nema konekcije

joca22

Cenjen
Učlanjen(a)
05.10.2010
Poena
159
Poslednjih mesec dana mi stalno puca konekcija i to na po nekoliko sati. Danas je oko 12 časova pukla i do sada nemam izlaz na net. Pri tom da kažem da sve plaćam uredno i na vrema. U pitanju je Telekomov ADSL (4096/512). Šta bi moglo da bude u pitanju ? Ništa nisam dirao oko rutera i njegovog setovanja, jedino sam ga restartovao ali bez rezultata. Jedino me kopka što sam u poslednje vreme dosta skidao torent, pa me usput interesuje da li bi me telekom zbog toga blokirao ( ali i to se radi o 10-12 Gb mesečno) te šta da radim u toj situaciji. Ako neko ima slična iskustva voleo bih da čujem savet.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    171.2 KB · Pregleda: 37
  • 2.PNG
    2.PNG
    590.2 KB · Pregleda: 44
  • 3.jpg
    3.jpg
    144.6 KB · Pregleda: 33
Poslednjih mesec dana mi stalno puca konekcija i to na po nekoliko sati. Danas je oko 12 časova pukla i do sada nemam izlaz na net. Pri tom da kažem da sve plaćam uredno i na vrema. U pitanju je Telekomov ADSL (4096/512). Šta bi moglo da bude u pitanju ? Ništa nisam dirao oko rutera i njegovog setovanja, jedino sam ga restartovao ali bez rezultata. Jedino me kopka što sam u poslednje vreme dosta skidao torent, pa me usput interesuje da li bi me telekom zbog toga blokirao ( ali i to se radi o 10-12 Gb mesečno) te šta da radim u toj situaciji. Ako neko ima slična iskustva voleo bih da čujem savet.

Ja skidam mnogo vise od 10-12 GB citaj 100-500 sve zavisi kako mi kada sta treba? Tako da tu opciju mozes odmah da iskljucis iz opticaja. A za dalje moro bi da kontaktiras Telekomovu podrsku i da vidis u cemu je problem ako to vec nisi uradio? Ko zna gde je problem pa bi bilo najbolje da vidis da trazis da ti dodju telekomovi strucnjaci (majstor kvarise) pa da vide dali ce moci da nadju gde je problem. Mozda ti je jednostavno ruter crko, mozda su kablovi, mozda je uticnica, nemoj nista da iskljucis iz opticaja jer problem moze biti do tebe ali isto tako problem moze biti i do telekoma.

Vrh Dno