Šta je novo?

ADSL neće na Vistu

ralemv

Cenjen
Učlanjen(a)
08.05.2009
Poena
151
Na preporuku prijatelja instalirao sam Vistu 64-bitnu ali ne mogu da instaliram ADSL.
Inače imam ruter M882.Instalirao sam ga na XP SP 3 i na Windovs 7 32-bitni ali na Vistu ne mogu.Da li je problem možda u tome što je Vista 64-bitana ili ipak postoji rešenje.Molim vas pomozite.
HVALA

Ako ruter ide na USB, treba ti drajver za njega, a ako ide na LAN kartu, treba ti drajver za nju.

Ruter ide na USB, imam instalacioni disk ali ne mogu da ga instaliram.

Taj ruter ne moze da radi na x64 Visti preko usb-a. Isto vazi i za W7.
Znaci, ili LAN, ili x86 OS.

ja sam koristio na lan :) i radilo je :) stari dobri roze modem :D

Na w7 hoće da radi xp drajver ali za vistu moraš preko LAN-a

ma xp 32 zakon :) npr cak na "widnwos live messanger" officijalnom sajtu pise
"Operating system: Windows XP with Service Pack 2 (32-bit edition only), Windows Vista (32-bit or 64-bit editions), Windows 7 Beta (32-bit or 64-bit editions), or Windows Server 2008. Note: Windows Live Movie Maker is not supported on Windows XP" verovali ili ne 32-BIT ONLY, hahaha tuga tuga, inace moze i na 64 kad se nadje exe fajl sam. :)

Da, bas si nasao odlican primer - najgori bloatware na svetu :)

Zar pored zive(valjda) mrezne karte iko pomishlja na usb i drivere za isti????

vole ljudi da im "shtuca net" pa nabadaju na USB.. ,)

poz :wave:

mozda decko nema lan, mozda sto stvari mozda koristi za drugo, zar je bitno ? on je pitao dajte mu odgovor ako znate..

mozda decko nema lan,

Zahvaljujem se za ovo dečko, imam LAN kabal i priključio sam ga ali Vista nije htela da radi, pa sam morao da je oborim tj. instalirao sam Windovs 7 64bita.Radi kao zmaj.:type::type::type::banana::banana::banana: cheerscheerscheers

Zahvaljujem se svima koji su se trudili da mi pomognu.

Pozzz:wave::wave::wave:

mda, Vista ima DHCP klijent koji prvih 128 sec. cheka da mu se server javi umesto da ga trazzi
ima fora za to da se izmeni parametar u registry-ju za dotichni adapter tako da mu se kazze da udje u "aktivni" mod
Link 1
Link 2

kod WinXP i Win7 je onaj drugi parametar ( za "obavezno" trazzenje flag-a) po default-u iskljuchen ( ima value 0)

pozdrav

Nazad
Vrh Dno