Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li neko ima u N. Beogradskoj centrali prijatelja, kuma, rodjaka, koji bi mogao da ubrza proces moga cekanja za ADSL? (cekam vec mesec i dve nedelje)
To je moguce, ako nisi imao 2 ispred broja, pa su ti tek sada uveli. Ali ovi iz Verata su bezobrazni. Predao sam im 26.6, a oni su Telekomu predali 17-18.7. kako sam danas saznao, naravno ne od Verata. Sutra cu da im JBM!
na osnovu provernih informacija problem je nasta je je neki Luka (Djukic valjda???) preshao na drugo radno mesto i kad je odlazio iz prdaje boleo ga je stojko i gojko(sisa?) sto nije predao ..... minus za verat ali opet su ispali fer sto su iskeno rekli sta je ..
isto bih pohvalio verat sto mozesh da dobijesh tachnu informaciju sta je bilo .. recimo ja sam upao u pogresno vreme prelazeci sa sezam ADSL na Verat ... ... em luka zaboravio em popunili slotove na mojoj centrali ... te sad bushim sistem privatnim kanalima ...
nezadovoljan sam podrshkom u zezamu ...
daju one dresh modeme .. dva komada su mi crkla za mesec dana
pa moram da nosim uzmem drugi ... cimanje brate..
a hteo sam ja nakachim svoj ... kazu nemoze onda negarantuju protok
sve u svemu nisam bio zadovoljan i cena je razlichita..
hteo sam uzmem 786 ... sto je u verat-u jeftinije ..
u medjuvremenu sam uzo josh jedan wifi link ka verat-u
posto meni ADSL konekcija sluzi smao za icmp(ping) kao i UDP stvari ... .. znachi igrice itd... http/https/ftp itd...ide drugim linkovima gde
latencija i nije toliki problem ...
Evo meni su prikljucili ADSL u petak, dobio sam obavestenje u ponedeljak.
Odem ja juce kupim modem Linksys, odem uplatim "vreme" kod Verata.
Jutros pogledam ja modem malo bolje, a njemu ne svetli DSL lampica.
Sada sam zvao Verat i oni kazu da je najverovatnije do Telekoma i da ce videti u cemu je problem.
Tako da sam ja i dalje u iscekivanju fu*king ADSL-a.
(Ovo se pretvara u predstavu "Cekajuci Godoa")
zpetar, ukoliko vec imas WiFi preko Verata, mozda ne bi bila losa ideja da uzmes ADSL preko nekog drugog provajdera, jer ako pukne Veratu link ti si na cedilu, onako bi imao backup preko Telekoma