Šta je novo?

ADSL modem/router problem

probeat

Čuven
Učlanjen(a)
28.10.2002
Poena
620
Pre dva dana uzeo sam Telekom ADSL...modem/router Sagem F@st 1201....i tu su nastali problemi od tog trenutka..Povezao po uputstvu i ukljucio i sinhronizacija ok ali crvena lampica za@ (autentikaciju) i naravno nema pristupa internetu!!!
...u uputstvu pise ugasiti modem i upaliti ponovo...medjutim to ne pije vodu naravno!
Posle nekoliko takvih pokusaja na kraju je sve proradilo...
Sutradan ista stvar kad sam upalio racunar i modem ..2 sata sam izgubio pokusavajuci da ga osposobim da bi na kraju proradio iz cista mira...
Autentikacija prolazi jednom u 50 puta!!?

Zasto??Ima li neko slican problem!?

Mozda ce izgledati glupo ali proveri kako si povezao filter koji bi trebalo da si dobio uz modem. Ja sam jednom prilikom kod prijatelja kome sem instalirao adsl modem greskom stavio filter na ulaz linije na modem a ne na telefon i imao sam potpuno isti kosmar u kome se ti sada nalazis.

Drugom prilikom sam imao istu stvar ali sa ActionTec HOMEDSL modemo i nikako nisam uspeo da ga nateram da radi kako valja, dok nisam reinstalirao windows i sve je proradilo.

Proverao sam i konekcije menjao kablove, sa i bez splittera prikljucivao nista i onda posle dva dana sve je proradilo!!Iz cista mira sad sve radi...nema nikakvih problema sa modemom/routerom....autentifikuje se u svakom trenutku vrlo brzo...hvala

Proverao sam i konekcije menjao kablove, sa i bez splittera prikljucivao nista i onda posle dva dana sve je proradilo!!Iz cista mira sad sve radi...nema nikakvih problema sa modemom/routerom....autentifikuje se u svakom trenutku vrlo brzo...hvala

Onda je verovatno nesto bilo do Telekoma. Srecno!

Nazad
Vrh Dno