Šta je novo?

Adsl mi radi ponekad!

Bojan

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
604
Ovako, da krenem. Imam dva kompa (XPsp2) i skoro sam uzeo ruter kod sezama. U samom pocetku sam imao malo problema dok nisam sve nastelovao, ok je radilo neko vreme. Medjutim, u poslednje vreme samo sto ne :crash: komp!
Net mi radi po principu "hoce piski, nece piski", ali ono "nece" mnogo prednjaci! Bukvalno se desava da potpuno prestane sa prijemom podataka, a onda malo pusti. Intervali u kojima radi net traju nekoliko minuta, a onda 10 min ne radi.
Pokusao sam svasta i primetio da kada restartujem ruter, tj. iskljucim ga iz stuje, i ponovo upalim, net radi neko vreme. Takodje sam primetio da kada se na jednom kompu ne koristi net, na drugom relativno dobro radi!

Pomagajte ljudi, inace cu se samoubiti! :wall:

Ili je nešto loše podešeno ili je ruter neispravan. Nema tu neke velike filozofije, probaj da prvo zameniš ruter kod Sezama.

Ruter sam vec dva puta menjao. Rekli su mi da ce mozda imati neki drugi ruter uskoro, pa cu opet zameniti.

Ali jos uvek mi nije jasno kako to da kada se na jednom kompu ne koristi net, na drugom savrseno radi? Jel to do rutera ili kompova?

Vrh Dno