Šta je novo?

adsl i torent

Mirko BGD

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
ljudi pomagajte
kad skidam nesto, d-load mi je oko 5-6kb, dok je na kablovskom bio 15-16
da li je to normalno za adsl? koristi program koji se zove miu torent stvarno ne znam u cemu je problem?
inace proverio sam koja mi je brzina uploada i downloada dozvoljena u samom torent programu i pise da je bez ogranicenja

E a ja mislim da ima bar 10 tema sa istom tematikom.Ciji adsl koristis?Jel koristis netlimiter?Jel javni ili privatni torent.Daj neki info...

ja se stvarno izvinjavam, trazio sam al nisam nista nasao...

sezampro adsl 256/64

net limiter ne koristim, ne znam ni sta je to

mislim da je javni torent, probao sam dva, jedan je tiestov koncert, drugi isto neki tiestov koncert, na kablovskom je islo lepo, dok sad *****ava...

Nije miu nego mikro :)

Prelistaj malo forum jos jednom.. Verovatno da nije do tebe. To ces da utvrdis ako odes na neki privatni tracker [moze i javni ali.. :d] i probas da skidas nesto sa mnogo seedera. Mora da ide maximum, znaci nesto preko 25 KB/s.
Isto tako proveri komp da nemas neko virusce ili tome slicno sto moze da ti gusi saobracaj.

Probaj npr. Slackware ili Open Office torrent, oni bi trebali svima da cepaju punom brzinom.

A mozes da probas i cfosspeed. Instaliraj i vidi da li pomaze. Nemas nikakva podesavanja samo mu odobris traffic shape i to je to. Ja sam isto na sezamu i zadovoljan sam.

Brzina torenta ti u mnogome zavisi od torent tragaca. Moj savet ti je da skidas torente kojii maju tragace na demonoidu ili slicnim serverima, jer onda je veci broj seeder/leecher-a i samim tim ce ti skidanje ici mnogo brze !!!

"Tragač" :wall: :crash: :d :d :d :d

Kaži tracker 'bem mu sve..

I da je broj "sejaca" veci od broja "pijavica" :d :d :D

Poslednja izmena:
Nije miu nego mikro :)

Prelistaj malo forum jos jednom.. Verovatno da nije do tebe. To ces da utvrdis ako odes na neki privatni tracker [moze i javni ali.. :d] i probas da skidas nesto sa mnogo seedera. Mora da ide maximum, znaci nesto preko 25 KB/s.
Isto tako proveri komp da nemas neko virusce ili tome slicno sto moze da ti gusi saobracaj.

naravno da je mju torent. Ljudi pa vi pricate a ne znate ja kad nesto ne znam ja cutim.

@Baal
@rodiger79

OK, ubuduce sve strucne izraze cu pisati na engleskom i skracenicama, samo nemoj te onde da bude pitanja tipa sta znaci ovo, sta znaci ono, nego recnik u sake !!!

Vrh Dno