Šta je novo?

ADSL Centrala Sveti Sava Vracar

nidzoica

Slavan
Učlanjen(a)
05.09.2005
Poena
304
Zanima me ima li nekog na ovoj centrali da koristi adsl. Prijavio sam se ko euneta pre 8 meseci i jos uvek cekam, ima tehnickih mogucnosti ali nema slobonih portova. Ima li neko neki savet sta da radim?

Nemaš baš puno mogućnosti... Čekaš da prošire kapacitete, a onda prigrabiš port i nikome ga nikada ne daš! :) Evo, i ja čekam proširenje na centrali Centar više od pola godine (a i pre toga nije bilo slobodnih portova).

Sveti Sava je istureni stepen centrale Krunski Venac. Ja sam na tom isturenom stepenu i prezadovoljni sam korisnik telekomovog ADSL-a. :banana:

Da skratim pricu, koliko znam puno ljudi na nasem isturenom stepenu ceka slobodne portove. Ja sam cekao od polovine oktobra do pred kraj februara da dobijem port i to kod Telekoma. Moj savet je da otkazes kod Euneta i podneses zahtev kod Telekoma. To je najbrzi nacin da dobijes slobodan port, a koliko bi cekao ne znam da ti kazem. U svakom slucaju podneses zahtev kod Telekoma i onda krenes da gnjavis 1-2 nedeljno sa "dobar dan, zovem da se informisem dokle se stiglo sa mojim zahtevom, da li je pozitivno resen i tako to".

Nazad
Vrh Dno