Šta je novo?

ADSL 256 kB 1250 din mesecno flat

kalimero

Slavan
Učlanjen(a)
18.06.2005
Poena
319
beotel.net je napisao(la):
04.04.2006
Za čistu desetku!
30% niže cene za studente!
BeotelNet za studente svih Univerziteta u Beogradu, Novom Sadu i Nišu odobrava popust od 30% na ADSL-FLAT...
Izvor www.beotel.net

Sta kazete na ovo 768 kB za 2653 din!!!
Mislim da im je ovo odlican marketing potez.

Poslednja izmena:
Citao sam negde da taj popust od 30% vazi samo za 256kbps, a ne za ostale brzinske pakete.

Odlican potez...

Nadam se samo da nece biti neki promo period tipa mesec-dva.

256k - 1253 din
512k - 2023 din
768k - 2653 din

Bocy je napisao(la):
Citao sam negde da taj popust od 30% vazi samo za 256kbps, a ne za ostale brzinske pakete.

E bas to htedoh da dodam pod "kvake". Ali ne bi trebalo da bude tako...lepo pise: BeotelNet za studente svih Univerziteta u Beogradu, Novom Sadu i Nišu odobrava popust od 30% na ADSL-FLAT pakete. Dakle pakete...moze valjda i ostalo. :)

Koliko sam ja razumeo, a pricao sam danas sa covekom iz beotela, vazi za sve ADSL Flat pakete i za sada ne postoji rok do kad ce vaziti ova ponuda za koriscenje, ali za prijavljivanje je rok 15.04., tako da :eyebrows: ...

Ako mogu studenti onda bi mozda krajem leta mogli da ocekujemo i za nas ostale. To bi bilo jako lepo. Ali pre svega da Telekom obezbedi mogucnost ADSL-a i na ostalim (citaj: MOJOJ) centralama pa da uopste razmisljam o tome... Inace odlican potez moram da priznam. 3 bambija za Beotel!!!

Poslednja izmena:
jedno pitanje - posto sam ja vec kod beotela a student sam :bottle: jel ja sad kad budem placao za sledeci mesec imam taj popust ili to vazi samo za nove korisnike??? (jer nije mi jasan taj rok do 15.4.)

Dang it,odlozili su moj prelazak na PTT na neodredjeno vreme :d:d:d

@supersk

Vazi i za postojece korisnike ,samo moras da posaljes mail sa podacima koje su naveli na sajtu,da bi te uvrstili u "privilegovanu" grupu :D
A mogli su i malo ranije da postave obavestenje,ja sam vec bio uplatio 1800din za april...Hehe,namazani su :-devil-:

Mislim da je ovo samo navlakusa korisnika, jer ce izgleda u narednih mesec dana net pojeftiniti za nekih ~500 kinti

Eto konacno neke koristi od mog vecitog studiranja :d .
@Lale mislim da si u pravu.Ocigledno su ozbiljno shvatili najave Lelekoma da
ce sam krenuti da prodaje ADSL usluge.

supersk je napisao(la):
jedno pitanje - posto sam ja vec kod beotela a student sam jel ja sad kad budem placao za sledeci mesec imam taj popust ili to vazi samo za nove korisnike??? (jer nije mi jasan taj rok do 15.4.)

kad sam bio da im platim za april, pitao sam u vezi popusta i rekao mi je covek da je ovaj mesec "skupljanje" ljudi a da popust vazi od sledeceg meseca.

Lale je napisao(la):
Mislim da je ovo samo navlakusa korisnika, jer ce izgleda u narednih mesec dana net pojeftiniti za nekih ~500 kinti

Bilo bi fino. :)

i ja sam cuo neke najave da ce net narednih meseci osetno pojeftiniti ... i ADSL i Kablovski i Wireless, jedino za dial up nisam siguran, to je ionako dzabe skoro, mislim da je i vreme da pojeftini net, jer npr: 2000din za 256k kablovskog neta kod PTT-a je preskupo!

Evo sad sam bio u beotelu, i naravno, kao sto se moglo i ocekivati nije to bas tako kako izgleda.
Znaci da bi dobio taj popust moras da im posaljes mail sa kopijom indeksa sto i nije toliko cudno ali glavno je sledece - SAMO prvih 1000 korisnika tj. studenata koji se prijave dobice popust. hehehe znaci u ovoj zemlji nista ne moze bez prevare i navlakuse, jer ajde cak i da to prihvatimo, na moje pitanje koliko ih se dosad prijavilo doticni nije nista odgovorio, jer kao ne zna. I uopste gledano, ni na koji nacin ne mozes proveriti da li postoje realne sanse da dobijes popust, ustvari ne moze se proveriti da li ce popust BILO KO da dobije!!!!!
Ali bitno je da su ga oni izreklamirali........boze gde mi zivimo.....

Moj savet - kad vidite nesto povoljno i primamljivo, u najboljem slucaju ocekujte da dobijete - nista, a u najgorem - da vas prevare i uzmu vam i vise nego sto bi bilo bez tzv. "povoljnosti".

Poslednja izmena:
ne moras da posaljes kopiju indexa mailom, vec samo da posaljes mail sa osnovnim podacima, pise na sajtu sta sve treba. A ako te "izvuku" kada budes isao da potpises ugovor treba da poneses original ili kopiju indexa.

supersk je napisao(la):
Evo sad sam bio u beotelu, i naravno, kao sto se moglo i ocekivati nije to bas tako kako izgleda.
Znaci da bi dobio taj popust moras da im posaljes mail sa kopijom indeksa sto i nije toliko cudno ali glavno je sledece - SAMO prvih 1000 korisnika tj. studenata koji se prijave dobice popust. hehehe znaci u ovoj zemlji nista ne moze bez prevare i navlakuse, jer ajde cak i da to prihvatimo, na moje pitanje koliko ih se dosad prijavilo doticni nije nista odgovorio, jer kao ne zna. I uopste gledano, ni na koji nacin ne mozes proveriti da li postoje realne sanse da dobijes popust, ustvari ne moze se proveriti da li ce popust BILO KO da dobije!!!!!

Moj savet - kad vidite nesto povoljno i primamljivo, u najboljem slucaju ocekujte da dobijete - nista, a u najgorem - da vas prevare i uzmu vam i vise nego sto bi bilo bez tzv. "povoljnosti".

Pa za tu info nisi ni morao da se cimas do Beotel-a, na njihovoj stranici gde stoji vest kliknes na nju za dodatno obavestenje. Lepo pise prvih 1000, na sta sam ja odmah odustao u startu ;) , mislim planiram da uzmem adsl ali nesto mi se ne uklapa do 15. aprila.

MaxXx je napisao(la):
Pa za tu info nisi ni morao da se cimas do Beotel-a, na njihovoj stranici gde stoji vest kliknes na nju za dodatno obavestenje. Lepo pise prvih 1000, na sta sam ja odmah odustao u startu ;) , mislim planiram da uzmem adsl ali nesto mi se ne uklapa do 15. aprila.

Ne brini se, isao sam da uplatim za ovaj mesec pa usput pitao ;)

I Eunet je pokrenuo neku akciju za studente sa popustom od 20%.

a sa mi to sad vredi, kada sam dobio obavestenje od njiG da moja centrala nema teh mogutjnosti???? nabijash mi pritisak... hehehe

supersk je napisao(la):

Ti si bas nezadovoljan njihovom ponudom. Sta fali imati dobru reklamu?

ExR je napisao(la):
I Eunet je pokrenuo neku akciju za studente sa popustom od 20%.

Taj njihov popust je jedino ok za 256k paket (1680 din sa popustom). Vec na 512k nema svrhe...3120 din. 620 kinti skuplje nego kod PTT-a regularno.

au bre zar je eunet toliko skup???? jes' da valjda garantuju agregaciju al' opet sto je mnogo mnogo je...

kalimero je napisao(la):
Ti si bas nezadovoljan njihovom ponudom. Sta fali imati dobru reklamu?

kalimero jedno je imati dobru reklamu a sasvim drugo je navlaciti narod jeftinim forama.
Ja cak nisam nezadovoljan beotelom jer kako vidim ima mnogo gorih, za slicne ili neznatno manje pare ali nije u redu takav nacin poslovanja. Znaci ako su vec rekli - 1000 korisnika, onda MORA DA SE ZNA KOLIKO IH SE VEC PRIJAVILO a ne da to cuvaju kao najstrozu tajnu i ne samo to - vec kad dodele, treba da objave kome su dodelili, u suprotnom moze da bude da niko nije ni dobio (ili recimo njih 100injak, nebitno) a navukli su mnoooogo vise novih klijenata zahvaljujuci tom navodnom popustu!
Jel to ti nazivas dobrom reklamom??? Ne znam, meni vise lici na jeftinu i bezobraznu podvalu.

supersk je napisao(la):
au bre zar je eunet toliko skup???? jes' da valjda garantuju agregaciju al' opet sto je mnogo mnogo je...

Ma bolesno mnogo. Onaj jeftiniji paket sa 30:1 agregacijom je 256-2100, 512-3900, 768-5700. 20:1 je + 1000 dinara.

supersk je napisao(la):
kalimero jedno je imati dobru reklamu a sasvim drugo je navlaciti narod jeftinim forama.
Ja cak nisam nezadovoljan beotelom jer kako vidim ima mnogo gorih, za slicne ili neznatno manje pare ali nije u redu takav nacin poslovanja. Znaci ako su vec rekli - 1000 korisnika, onda MORA DA SE ZNA KOLIKO IH SE VEC PRIJAVILO a ne da to cuvaju kao najstrozu tajnu i ne samo to - vec kad dodele, treba da objave kome su dodelili, u suprotnom moze da bude da niko nije ni dobio (ili recimo njih 100injak, nebitno) a navukli su mnoooogo vise novih klijenata zahvaljujuci tom navodnom popustu!
Jel to ti nazivas dobrom reklamom??? Ne znam, meni vise lici na jeftinu i bezobraznu podvalu.

Cekaj, zasto podvala? Prijavis se, i ako imas teh. mogucnosti, kada potpises ugovor, na licu mesta vidis da li imas popust, ili ne. Ako ne, cao zdravo, i gotovo. Uostalom, ne verujem da bi bili toliko bezobrazni, losa reklama daleko se cuje. :trust:

Svaka im cast! Samo jos da mi obezbede teh. uslove i "njihov sam" :D
Ne znam samo sto ovako sporo realizuju uvodjenje u NS-u.Moze se reci da sam u centru, a uslova nema.Vec nekoliko meseci proveravam uslove ali nista.Sve je isto samo njega nema :)

Poslednja izmena:
@supersk

Kako mi je rekao covek iz Beotela, podatke o zainteresovanima skupljaju studentske organizacije, tako da oni ne raspolazu u svakom trenutku sa brojem zainteresovanih i prijavljenih ljudi. Dalje je rekao da ce oni, kako im studentske organizacije budu dostavljale spiskove, praviti svoju bazu i pozivati prijavljene na potpisivanje ugovora.
Vredi sacekati 15. ili mozda jos koji dan preko, dok se sve to obradi, pa da vidimo kako ce se dalje odvijati stvar.
Zaista neverujem da bi rizikovali, trenutno, prilicno dobru poziciju na trzistu sa tako sitnim prevarama.
Ko zna, mozda im i ova nasa prica da neku ideju kako da sve to na kraju ispadne transparentno i fer prema zainteresovanim za te podatke.

Stormbringer_bg je napisao(la):
Cekaj, zasto podvala? Prijavis se, i ako imas teh. mogucnosti, kada potpises ugovor, na licu mesta vidis da li imas popust, ili ne. Ako ne, cao zdravo, i gotovo. Uostalom, ne verujem da bi bili toliko bezobrazni, losa reklama daleko se cuje. :trust:
Vidis upravo u tome je caka, ne mozes ti na licu mesta da vidis da li imas popust vec treba da se prijavis na "spisak" pa ce posle da te obaveste da li si uleteo u prvih 1000. Kako ti se cini sad? :eyebrows:
Ono sto me je najvise iznerviralo je da na licu mesta ne mozes da vidis cak ni koliko ih se dosad prijavilo.

kalimero je napisao(la):
@supersk
Kako mi je rekao covek iz Beotela, podatke o zainteresovanima skupljaju studentske organizacije, tako da oni ne raspolazu u svakom trenutku sa brojem zainteresovanih i prijavljenih ljudi.
Heh jel zaista verujes u ovo?
Inace meni je rekao da je procedura sledeca: NJIMA (znaci Beotelu) posaljem mail sa kopijom indeksa.

Dalje je rekao da ce oni, kako im studentske organizacije budu dostavljale spiskove, praviti svoju bazu i pozivati prijavljene na potpisivanje ugovora.
Vredi sacekati 15. ili mozda jos koji dan preko, dok se sve to obradi, pa da vidimo kako ce se dalje odvijati stvar.
Upravo me ta njihova baza najvise i interesuje. Tj. kako si rekao - transparentnost.
A transparentnost je vec morala da postoji, jer je njihova ideja da privuku nove korisnike - popustom, i to jeste - marketing, i svaka cast za to.
Medjutim, ako su vec ispunjena mesta znaci popusta vise nema - ali to ne mozes da saznas. E u tom slucaju to nije marketing nego cista navlakusa.

Ko zna, mozda im i ova nasa prica da neku ideju kako da sve to na kraju ispadne transparentno i fer prema zainteresovanim za te podatke.
Potpuno se slazem, i upravo zato moramo da ukazemo na propuste jer samo tako ce ih oni i ukloniti (ne budimo naivni, nije to slucajno tako). A ako mi, kao klijenti vecito budemo cutali, normalno da se u poslovanju nasih firmi nista sto je negativno nece promeniti.

EUnet ADSL i studenti

Akcija je počela polovinom oktobra, izlaskom Vodiča za studente Beogradskog Univerziteta u saradnji sa Savezom Studenata Beograda u tiražu od 15.000 primeraka, koji je podeljen po fakultetima BU.

U vodiču se nalazi EUnetADSL oglas sa kuponom za popust od 20%.

Da bi student ostvario taj popust potrebno je da sa kuponom i indeksom dodje na naše naplatno mesto u Zmaj Jovinoj 3 ili u Dubrovačkoj 35.

Akcija će trajati tokom čitave skolske godine 2005/06.

Jel ima neko ovaj casopis...? treba mi kupon kako bih mogao da iskoristim popust.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno