Šta je novo?

Adobe Reader????

danilo77

Čuven
Učlanjen(a)
02.03.2004
Poena
604
DA li neko zna kako da otkljucam pdf fajl da bih mogao da nesto sa njega od teksta prebacim u word? Ne radi opcija print ni copy!
Hvala

danilo77 je napisao(la):
DA li neko zna kako da otkljucam pdf fajl da bih mogao da nesto sa njega od teksta prebacim u word? Ne radi opcija print ni copy!
Hvala

Treba ti program "Advanced PDF Password Recovery Pro", s njim ćeš to srediti.

Mozda je zasticen od strane autora, pa ne dozvoljava te radnje.

Baš zato i služi gorespomenuti:

This program (Advanced PDF Password Recovery, or simply APDFPR) can be used to decrypt protected Adobe Acrobat PDF files, which have "owner" password set, preventing the file from editing (changing), printing, selecting text and graphics (and copying them into the Clipboard), or adding/changing annotations and form fields (in any combination). Decryption is being done instantly. Decrypted file can be opened in any PDF viewer (e.g. Adobe Acrobar Reader) without any restrictions -- i.e. with edit/copy/print functions enabled. The program is also able to convert Kinko's Document Format (KDF) files to PDF files (without any protection).

A kod "danila77" je očigledno u pitanju "owner" password, ("Ne radi opcija print ni copy!") jer da je "user-level" pasword ne bi mogao ni da otvori fajl bez passworda.

Poslednja izmena:
Da, ja sam po nazivu programa mislio da sluzi za prevazilazenje user level passworda.
Poz

Cisto da napomenem da je ovo piraterija :D

deka je napisao(la):
Cisto da napomenem da je ovo piraterija :D

Ma jok je piraterija :D , "Advanced PDF Password Recovery Pro" - legalan program. Ako već Adobe nema neki dobar pravni argument sproću istog. :D Bože moj, user koji je zaboravio svoj password pdf fajla može imati slobodu da ga nekako otključa :d E sad, kreeek za "Advanced PDF Password Recovery Pro" bi već bila piraterija.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno