Šta je novo?

Adobe Premiere vs. DivX/XviD/MPG/MPEG/VOB

LongWayToGo

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2007
Poena
309
Da li neko zna zbog cega ne mogu da ubacim materijal koji je kompresovan u DivX, XviD, MPG i MPEG format, kao i vob fajlove, u Premiere?
Na kompu ih pusta ali importovanje u Premier nije izvodljivo.
Da li trebaju neki kodeci za njega ili....?

(u pitanju je verzija 6.0)

Da li neko zna zbog cega ne mogu da ubacim materijal koji je kompresovan u DivX, XviD, MPG i MPEG format, kao i vob fajlove, u Premiere?

Premiere 6.0 (6.5) je optimizovan za rad sa DV AVI fajlovima.

to znam, ali je malo glupo da svaki cas moram nesto da grebujem da bi mogao da ubacim u njega
jednostavnije bi bilo da mogu da uzmem 'original', tj xvid fajl i importujem....

uzmi novu verziju premier 1.5 ili 2.0 mozes da ubacujes mpeg div-x ne moze(moze ali neradi kako treba bar meni nije lepo radio iako sam menjao neke codece i svasta nesto).....jer to nije ni predvidjeno za tako nesto....opcija je i capture ali za to ti treba grafika sa video ulazom i neki home player koji cita divx trebalo bi da moze nikada to nisam radio tako vec sa matroxom ali do je daleko profesionalnija varijanta jednostavnija varijanta bacaj sve u mpeg i ubacuj!Sto se tice 6.0 batali to starija verzija ne znam ni koliko je to kompatibilno sa xp-om tako da...neko eksperimentisanje sa codecima nece previse pomoci

Nabavi premier 1.5 pro i plug mainconcept mpeg pa ce moci.

mainconcept mpeg mislim da imam, samo ga treba 'iskopati"

hvala na pomoci

Da li može meni neko da pošalje plug mainconcept mpeg?

Nazad
Vrh Dno