Šta je novo?

Adobe Premier problemi

D.B.

Slavan
Učlanjen(a)
22.10.2008
Poena
304
Pozz svima, imam jedan jako gadan problem. pa se nadam da mi mozda mozete pomoci. Evo ovako. Skinem ja sa neta AP CS3 i instaliram.. krenem da editujem time lapse.. kad ono zapuca komp i restartuje se. Ajde reko desava se, kad ono svaki put kada udjem u AP otvori mi se panel za NEW PROJECT, i onda krene da otvara radni panel, zapuca se i resetuje komp... ja ga uninstaliram, skinem Premier 7 elements.. kada ono isto.. kako otvorim program tako mi zapuca komp i restartuje se. I tako u krug. Ne znam o cemu se radi. jednostavno zapuca zvuk i sve zivo.. samo se cuje "ZVRRRRRRRRRRRRRRRRRR TK<--restart" i to je to. da li treba da instaliram neke kodeke ili drajvere.... please help, treba da zavrism neki time lapse do sutra :wall:

Poslednja izmena:
ja ne znam sta se desava... ovo nije normalno.. skinuo sam sa neta:

ADOBE PREMIER 2.0
ADOBRE PREMIER 6
ADOBE PREMIER CS3
ADOBE PREMIER ELEMENTS CS3
ADOBE PREMIER 2.0 PRO

podigao novi sistem.. formatirao C: instalirao premier 2.0 PRO i i dalje mi se resetuje komp dok se program startuje.. nekad cak otvori i radi nekoliko sekundi. Onda sam opet srusio sistem, formatirao C: digao windows SP2 neku multi verziju (ajde reko mozda je do windowsa) i instalirao CS3 i opet isto... formatirao C: ponovo.. instalirao elements... i opet isto .. restartuje mi se komp dok se startuje program... ne znam .. ja sam lud 100% nemoguce je da skinuo sve fals verzije, zato sto sam pre mesec dana na istom ovom kompu imao ADOBE PREMIER 2.0 PRO i radilo je savrseno.

KONFIGURACIJA KOMPA:

MATICNA: ASUS PSVD2-X
RAM: 1.5 giga
CPU: INTEL Duo 2.66 ghz
GRAFICKA: Nvidia 7300 LE

ima li neko bilo kakvu ideju u vezi ovog problema ? :S

Predpostavljam da si instalirao sve po defaultu. Uredno si uneo serijal No, kojeg si dobio na kupljenoj kutiji.
Vidi sa programcetom Gspot listu instaliranih codeca. Pod video codecom, vidi da nije nesto crvene boje, tj da se ne kolju neki codeci?

da :) sve sam uradio kako valja i trebuje.. ali evo gde se nalazio problem.. WINDOWS XP multi stream i win xp budzena verzija koja automatski instalira drajvere i tako nesto... premier nece da radi sa takvim verzijama.. vec samo sa "originalnim" normalnim windows xp. bzvz ziv se pojedoh

Poslednja izmena:
Vrh Dno