Ja se izvinjavam, ali nisam bio pri netu neko vreme.
Ove stvari ili:
1. Nacrtam koristeći "Pen Tool"
2. Ukoliko mi trebaju češće - napravim "Brush"
- Brusheva ima nekoliko vrsta, prouči po netu, jer će ti trebati ubuduće. Ovo je "Art Brush". Treba da uvežbaš da "ispraviš u glavi" ovaj oblik u pravu liniju, kao da je crtan četkicom/pen-om na papiru, tako da ti je jasno kako bi zapravo izgledalo da je nacrtan ravnim potezom - na papiru. Razumeš? Sve u grafici je nekad rađeno ručno i ako nešto ne razumeš - svedi ga na ručno da bi razumeo zašto i kako. Ovo može da se reši kako su ti gore rekli, može da se ručno istrejsuje (znači - nacrta) pomoću "Pen Tool" preko slike, a može i da se napravi brush - kao što rekoh - ako ti u radu često treba izvlačenje ovog ili nekog sličnog oblika.
Zašto pričam o brush-evima kad se radi o prostom obliku koji se ručno istrejsuje "za manje od minut" - zato što će ti zatrebati kad tad.
Brush ume da bude keva kad radiš neke stvari tipa ovoga, tipa pattern-ova koji se koriste kao "ram" i slično... Brush je korisna stvar.
Evo uprošćen metod (Rešio si problem, pa samo da vidiš - čisto da ti zagolicam maštu kako bi rešio problem sa komplikovanijim oblikom koji treba da ti prati putanju, kao što je ovaj pratio isečak kruga):
1. Praviš oblik u "ispravljenom stanju" i definišeš ga kao "Art Brush"

2.Definisana četkica može da se dodeli "Path" - u, a pošto je "Art Brush" pratiće putanju kako si definisao u opcijama (vide se na prethodnom screen-u)

Obrati pažnju da tebi u pitanju treba ovakav oblik ali sa RAVNIM delom na debljoj strani i pogledaj kako stoje vođice na referentnim tačkama Path-a
3. Et Voila:
Čemu ovolika filozofija s moje strane?
Jednog dana ćeš raditi logo koji u sebi ima......ne znam...na primer - lanac... Il' si lud da ga ručno trace-uješ, ili napraviš jednu jedinicu koja se ponavlja, Path koji odgovara obliku lanca, Apply Brush koji si definisao i GOTOVO

Brush je čudo ponekad.
P.S. Pogledaj attach u prvom postu: Fleka "X" iza devojke - brush. Njena krila - brush. Njena kosa - brush. Brush + Pen Tablet = Endless Fun.