Šta je novo?

Adobe flash problem

Glenn

Čuven
Učlanjen(a)
16.07.2008
Poena
575
Ukratko, youtube trza u browserima. Bilo na operi (i sada je) pa sam presao na FF i na njemu opet trza. Ali je najveci problem sto plugin-container radi ovo sto je na slikama. Svakih 2-3 sekunde optereti prvu jezgru i do 80%. Svako opterecivanje rezultira trzajem klipa. Sistem sam dizao nekoliko puta zbog BF3 pa sam ujedno i flash reinstalirao nekoliko puta tako da to vise nema smisla. Probao par flash verzija i isto je. Ima li neko ideju sta raditi sa ovim?

Prva slika je kada je pusten youtube klip a druga je kada ne gledam nista. Nekada u task manageru ubijem plugin-container pa kada se ponovo aktivira radi normalno ali to sto radi normalno je rijetko.

82356ssangyongrexton1.jpg

956f76d6042ff1aefb20c1cda9bb7e8b.jpg

I ja imam slican problem,ako neko zna sta se desava valjalo bi da to podeli sa nama? hvala

imao slican problem i izgleda da mi se javlja ponovo.

negde na netu sam citao da je problem sto plugin container ne zna kada flash crashuje , tj. zabrljavi , pa umesto da vam browser prijavi crash i restartujete ga , on nastavlja da ga forsira i na taj nacin se javljaju ti problemi.

resenja su svakakva i negde su delovala negde ne. probajte sa disableovanjem plugin container-a u browseru ili iskljucivanjem hardverske akceleracije u samom flashu , ili brisanjem temp, cookies,... i browsera pa reinstalacijom.

ali je jedno sigurno - flash je iz verzije u verziju sve gori i gori.

Ja sam reinstalirao flash.. brisao sve flash fajlove koje mi je nasno pretragom C itd. Gasio hw akceleraciju pa i nekoliko stvari u flash settingsu. Reinstalirao browsere, koristio i FF i Operu i isto je.

Ono sto meni pomaze ..kada se javi, javi se u 90% slucajeva kada upalim youtube, primjetim u taskmanageru osciliranje, izbrisem sve tabove i otvorim samo youtube klip koji zelim i onda miruje.

Takodjer se zna pojaviti i bez youtubea i onda brisem sve tabome i nestane.

Takodjer, ako saznate rjesenje, javite. Bilo bi super.

Zbog ovoga imam ovaj gadget da ne otvarma stalno task manager:

3f00ed7083eb6aacfe29429915b1fa97.jpg

Poslednja izmena:
Možda ti se to dešava zbog reklama, instaliraj Adblock za Firefox.

Hvala ti puno. Pomoglo je. Neki dan sam primjetio da mi ovaj forum stvara oscilacije procesora te sam posumnjao na reklame. Postavio sam Adblock i na FF i na Operu i cim ih ukljucim, otvorim forum i oscilacije nestanu. Odnosno, ako ugasim Adblock, otvorim forum, oscilacije se vrate.

meni bar 2 puta dnevno taj container plug in crashuje u FF, i onda uradim refresh stranice, pa sve proradi..... i tako vec vise od mesec dana sigurno....

Vrh Dno