Šta je novo?

Adobe Digital Editions

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Aj' da nekrobampujem skoro ses' godina star thread :D...

Posle toliko vremena, pitanje "Da li je neko koristio" vise nije aktuelno. Ako smo dosli do verzije 4.50, sigurno ga ljudi koriste, ukljucujuci i clanove ovog foruma.

Mene interesuje gde on drzi svoje knjige i kakvu ekstenziju koristi. Ako je bitno, OS je Win7 Ultimate, Service Pack 1.

Hvala unapred

Nasao sam. Nalazi se u direktorijumu "My Digital Editions", koji je u direktorijumu "Documents". Medjutim, kao sto sam se i plasio, fajlovi su neupotrebljivi (osim u ADE), Postoji li ikakva sansa da "izlecim" fajl, tako da bude upotrebljiv u mojoj ljubljenoj Sumatri, umesto u odvratnom ADE?
Ako je postupak zamoran i komplikovan, prihvatam to; stvarno ne mogu da svarim ADE...

Uzas!!! Uradio sam, ali bilo je stresno. Preskocicu najstrasnije peripetije koje su se kod mene unikatno desile i izlozicu sustinu...

Ovo je samo jedan od nacina:

- instalirao sam nekakav plugin za Calibre (fajl se zove DeDRM_plugin.zip, a odakle sam ga downloadovao, nemam pojma)
- ucitao sam zeljeni PDF
- nasao sam gde ga je Calibre smestio i presnimio sam ga na bezbednu lokaciju

Moj problem je resen, ali zbog buducih juzera kojima ce to trebati - ne bi bilo hrdjavo da neko ko je zadovoljan svojom tehnologijom, napise bolje uputsvo...

Hvala svima sto ste me "slusali" tokom mog groznicavog monologa cheers

Vrh Dno