Šta je novo?

Adobe Atmosphere! 3D virtual web, loodilo :)

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
boxshot.jpg

The Adobe® Atmosphere™ platform is a completely integrated end-to-end solution for creating 3D interactive stage sets, delivering them over the Web, and allowing users to collaborate within them. The Atmosphere embedded multimedia type gives the Web or document designer the ability to present a rich variety of interactive content, including three-dimensional objects, directional sound, streaming audio and video, SWF animations, and physical behaviors, all within the context of a live theater performance.
Viewers of Atmosphere environments can move and interact freely within these spaces, and collaborate with each other. Arts, E-Commerce, education, promotional, and entertainment Web sites documents authors, among others, will find these dynamic, real-time "stages" a compelling way to engage their customers and provide experiences which enhance the information content and value of their work in ways not previously possible.

Vise na
http://www.adobe.com/products/atmosphere/main.html

Ja upravo testiram na jednom sajtu ovo cudo.. :cigar: :beer:

daj link da vidim na sta lici to sto si napravio, moze i na pm

I mene zanima, ako shaljesh na pm rachunaj me :)

mislim da su isti efekti moguci vec duze vreme i sa jednom drugom tehnologijom, koja je mozda i mocnija - macromedia shockwave3d. ali ovo je vec pitanje lichnog mishljenja i uopste koliko je nama 3d web dostupan na ne-broadband vezama.

Poslednja izmena:
Upravo sam to i ja skapirao :( Bez neke zverske veze ovo je jedva upotrebljivo.. Uz to zahteva i dobru grafiku, jer ide Hardware rendening.

Miroslave, pogresno si skontao :) Ne pravim ja sajt sa ovim.. Odakle mi 350$ za licencu :)
Vec sam na jednom sajtu naleteo na vec odradjeno.. evo mozda nekoga tematika ne zanima, ali bacite pogled (mada sam video da i Adobe daje neke probne sajtove .. pogledajte i to)
Evo URL-a: http://whitesnake.com odete na BBS, pa Virtual chat.

Napomena! Radi samo u IE! I morate prvo skinuti plugin.. cca 2.5 MB

Ja evo sad probao taj virtual chat, i boli me glava ... otprilike kao prvi put kad sam igrao q2 :)

ja tek sad video... ne volim da skidam pluginove za IE, jedino Falsh dozvoljavam na svom sistemu nista vise :)

Miroslav je napisao(la):
ja tek sad video... ne volim da skidam pluginove za IE, jedino Falsh dozvoljavam na svom sistemu nista vise :)

Nemoj da te ZoNi chuje...

Ima da bude :eyebrows:

Nazad
Vrh Dno