Ne znam koliko si strucan za popravku TV ali prvo i osnovno je da utvrdis sta je kvar.Ako je ona prica ima zvuk nema sliku verovatno je pozadinsko.Ali da bi to uvrdio treba ti led tester.Znaci skines kablic od LED svetla i proveris preko LED testera dal pali svetla.Ako pali onda proveravas napajanje od LED svetla.Ako je problem na ploci tu moras sa unimerom da isproverovas sta je problem.Po ovoj slici sto si postavio meni deluje da su ti 2 kondenzatora naduvena i da su stradali.Slika ti je jako lose i polumutna pa ne vidim dobro.
Kondenzatore uvek mozes da vidis fizicki dal su stradali po tome dal imaju stomacic na vrhu i dal im je gornji deo ravan.Ako su ta 2 kondezatora stradala to moras menjati.Menjas ih tako da voltaza mora biti ista ili veca a kapacitivnost mora biti toliko koliko je imao stari.Na ploci ti je obelezen +i - i tu nemoj da zamenis kad menjas.Ako sam ja dobro razumeo ti si vec menjao LED trake bez provere napajanja i samih LED svetla.To nisi dobro uradio.Prvo proveris dal rade pa tek menjas ako su u kratkom spoju ili ne radi neko od LED svetla.A to ti je najbolji LED tester.Preko klasicnog unimera trazis na ploci sta je crklo.A ako su kondenzatori naduvani da se vidi to sigurno moras da promenis.Uglavnom , ako nisi neki strucnjak i elektronac moj savet ti je da odes u neki servis pa da ti poprave oni sta je u kvaru.
PS: U sustini kondenzatori se uvek najpreciznije testiraju van kola.Znaci skines ih pa onda vidis dal valjaju.Jer moze nesto drugo da bude kvar i da pokazuje da kondenzator ne radi.Ali ako su fizicki naduveni i vidis da su neispravni na oko onda 100% ne rade.