Šta je novo?

Adium puca...

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
...i to samo u zadnja 2 dana kada se nakacim na MSN. Izlista mi sve kontakte nakon cega se zakuca i pukne. I tako u krug.

Stavio sam poslednju verziju (1.23) i opet isto. WTF?

Kako ti meni rece u mojoj temi koristi msn .... ;) Nije microsoft dzabe monopolista :wall:

kutija radi li tebi nesto na tom leopardu :D

Kako ti meni rece u mojoj temi koristi msn .... ;) Nije microsoft dzabe monopolista :wall:

Ovde se prica o Mac OS-u a ne o Windowsu :) Sho sho...

@illidan: ne! ovaj leopard je strava i uzas ;( tigar je bio mnogo bolji.

bolje instaliraj win 2k8 :)

meni se desilo da Adium nije hteo da se konektuje na MSN pre par meseci kad je M$ izbacio neku novu verziju... ali nije pucao, samo nije hteo da se konektuje.

Obriši plist fajl i nanovo ga instaliraj pa probaj da li će onda da radi...

Been there did nothing :\

Sta seljak (ja) zna sta je audium i leopard i ostalo :d NEgo uvi ti to u 500 dinara i baci, i javi mi gde si bacio :-devil-:

Pokušaj da nađeš neku stariju verziju. Meni se ova posljednja koju navodiš i ona prije nje znala zbunjivati kada mi stigne mesaž, a onda poslije nekog vremena opet radi kako treba. Ako ne možeš da nađeš neku stariju, javi da ti pošaljem na džibermejl.

Takođe, mislim da ti nije problem do samog Adium-a već da je problem do velike mačke...

Koristio sam 1.21 srecno i zadovoljno od reinstalacije Leoparda i jedan dan samo puf. Onda sam stavio 1.23 ali nije pomoglo... desavalo mi se to i pre na Leopardu ali ja se tripujem da nesto nije u redu sa mojom kontakt listom, tipa neko koristi neki UTF karakter koji dovodi do toga da se Adium upuca.

Pa ti onda iskoristi prednost aplikacije koja ti omogućava da kontaktu postaviš ime, tj. nadimak po svojoj volji i onda te boli q za njegov/njojzin UTF karakter...

Nije ni to izgleda jer sam setovoa da pokazuje Username a ne custom name...

A da te ne kava custom tema ako je imaš?

Imam, obrisao sve, isti problem...

A da ti reinstaliraš mačku? :-devil-::-devil-::-devil-:

U tom slucaju cu da stavim Vistu :D :D :d

A ja ocekivao neki smislen odgovor od tebe :D :D :d
Ne vredi, koristim onaj smrdljivi MSN iz Office paketa (joj kako mi ide na zivce) a Adium za ICQ i Gtalk :(

A jesi pogledao podešavanja za MSN u Adium-u? Preko kog servera, porta i protokola pristupa? Meni sve takođe radi, ali ponekad jednostavno ispadne sa servera...

Podesavanja su default.

Probaj da uključiš http...

To je resilo problem, za divno cudo :)
Sta pijes? :D

Ne pijem andole, brufene, i ostale raznobojne pilule... :d

Sve ostalo osim viskija, votke i tako tih raznih pića, u principu dolazi u obzir, mada u principu alkohol ne trošim...

Dakle, Cockta... :d:d:d:d:d:d:d

Wuss :D :D :d

E, ako je tako, onda gajba... :D:d:D:d:D:d

Kokte, naravno... :p:p:p

Nazad
Vrh Dno