Šta je novo?

adf.ly napast! kako ukloniti

vucko83

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2001
Poena
620
Na kompu u kancelariji, posle instaliranja ccleanera(mislim) poceo je da me maltretira firefox sa prabacivanjem na adf.ly sajt i stalnog paljenje purchasereviews.net
Ne mogu da verujem da ni avg, search and destroy, malwarebytes i norton neki skener GA NE PRONALAZE.
Isao sam i na about:config ali nema upisa pod tim imenom. Ne mogu da verujem da nema nikoga na forumu koji je naleteo na isti problem:wall:

Jel si proverio Firefox Plugins?

Pa to je pakao, kad kliknes na link za download izlazi opet adf.ly , skinuo sam iz treceg pokusaja ali i on kaze da je sve clean.

Ne vredi, pomoglo je samo izgleda potpuno resetovanje firefoxa. Help>troubleshoot>reset firefox

***, sledeci put nemoj samo next next next... :)

Doduse postali su bezobrazni u poslednje vreme, mnogi veoma lepo to zamaskiraju pa mislis da prihvatas uslove za koriscenje aplikacije, kad ono...

Obicno pazim, ovde su mi bas zavukli...a nista ga ne pronalazi, kakva napast...

Da ne otvaram novu temu, nego da pitam ovde.
Vazi za add fly, ali i za druge sajtove i reklame. Kako da "zabranim" firefox-u da automatski otvara ove sajtove. Otvorim odredjeni sajt, a on automatski otvori jos neki avertisment, meet sajtove, youtube isl
Npr izadjem na "piratski zaliv" i kad se stavi kursor na search bar, on otvori neku reklamu, klip na youtube isl. Kako da se oslobodim ove napasti?

Neki addon instaliraj, popup blocker. Ima ona yes popups.

Vrh Dno