Šta je novo?

AdBlock je prestao sa radom

Lucic

Cenjen
Učlanjen(a)
20.05.2022
Poena
110
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 5700X & DeepCool AG 400 BK
Matična ploča
Asus TUF Gaming B550-PLUS
RAM
Kingston Fury Renegade 2x8GB 3200Mhz CL16
GPU
PowerColor RX 6800 Fighter
Storage
Kingston KC3000 1TB
Zvuk
Redragon Darknets GS570 BT & HyperX Cloud 2 Red
PSU
Asus ROG Strix 750W Gold
Kućište
Asus TUF Gaming GT301
Monitor
DELL S2522HG
Miš & tastatura
A4Tech V7M Bloody & MS Infinity
Ostale periferije
LG 43UQ81003LB TV
Laptop
Acer Aspire ES1-532G-C5TE
Mobilni telefon
Samsung S23 & A50
Steam
https://steamcommunity.com/id/AleksaLucic/
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Zdravo, kao sto pise u naslovu AdBlock mi je prestao sa radom, sam od sebe.
Koristim AdBlock, a posle sam skinuo AdBlock Plus i opet je isto (dve najpopularnije verzije ne google extensions).
Procitao sam da probam obrisati cache i cookies ali to mi ne igra ulogu jer mi se ne da da se opet prijavljujem na sve zivo i da na svakom sajtu podesavam 🍪 i ostalo.
Zanima me da li postoji neko drugo resenje, a da nije brisanje cache, cookies ili celokupnog googla?

Zdravo, kao sto pise u naslovu AdBlock mi je prestao sa radom, sam od sebe.
Koristim AdBlock, a posle sam skinuo AdBlock Plus i opet je isto (dve najpopularnije verzije ne google extensions).
Procitao sam da probam obrisati cache i cookies ali to mi ne igra ulogu jer mi se ne da da se opet prijavljujem na sve zivo i da na svakom sajtu podesavam 🍪 i ostalo.
Zanima me da li postoji neko drugo resenje, a da nije brisanje cache, cookies ili celokupnog googla?
Zbog takvih zlj extenzija sam jednim razlogom i presao na Brave browser koji u sebi sve to vec ima bez dodatnih extenzija. Ja prvenstveno zbog reklama youtuba, zbog adsa i google reklama..

Ako hoces ipak istu extenziju da koristis, probaj reinstalacijom browsera ali kompletna reinstalacija da ni jedan fajl od browsera ne ostane.

Nazad
Vrh Dno