Šta je novo?

Adapter za MSI EX600

milos1

Cenjen
Učlanjen(a)
23.11.2010
Poena
159
Da li je moguće negde naći originalni punjač ili kvalitetniji univerzalni? Original je prestao da radi pre ~2 meseca, a random univerzalni je posle mesec dana već imao prekid u kablu.

Vrati ga gde si kupio,treba da imas 2 god garancije na njega

Vidi na limundu dal ima polovan ili idi na sajt sve za laptop ili sve baterije pa tamo nadji punjac.Ovi tamo sve za laptop deru kao ludi i iskreno ne preporucujem ih nikome.Mislim da za ogirinal punjac za mog dell-a kosta 80 evra(kazem vam da deru!!).Ovi u sve baterije su malo manje bezobrazni ali su isto skupi i za Kinesku kopiju zvanu triax traze 60 evra.Za tvoj nisam video da imaju ali ima za EX620 i kosta 50 evra.Ako ti je sve to skupo vidi na limundu ljudi prodaju polovne za oko 20-30 evra.E sad koliko je polovno dobro i dal ce te zaje... to ne mogu da ti kazem.U svakom slucaju najgore resenje je univerzalac.To ne uzimaj nikako.To je najgore sr.. koje postoji.

Te fore da kao imas jedan punjac kome samo menjas voltazu i on kao puni je prica za malu decu.Mozda neki kvalitetni punjaci da ali ovi Kinezi sto kostaju 20 evra i sto ih pakuju kao digitron u Kineskoj radnji ja to ne bi kupio ni mrtav.Pre bi se kockao na limundu sa polovnjacima nego kupovao to sr...Za nekih 25 evra koliko kosta Triax mozes da ustedis jako puno a to je da ne zeznes plocu!!Jer dovoljno da neka budala slucajno drmne klizac i da spalis plocu.Ili da ti punjac ne daje pravu struju i da sprzis laptop.Ja licno ne podnosim te Kineske punjace sto kostaju 25 evra i sto ih masa i razne firme valjaju....

Vrh Dno