Šta je novo?

adapter za 2.5 hard?

• Začetnik teme Začetnik teme velko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

velko

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
675
gde ima da se kupi adapter za 2.5 hard disk? hocu da ga prikacim na obican pata prikljucak u desktop mashini. video sam ga u conradovom katalogu i cena je nekih par evra ali ne bi da cimam nekog samo zbog toga. 🙁

evo i slike:
A-240.jpg

takodje ako neko zna gde povoljno naci neki solidan externi rack za 2.5 hard ako bash nema nigde ovog adaptera?

Pazi, još pre godinu - dve sam ovo kupovao u Logo-u. Prodavalo se zajedno sa par metalnih šina za mehaničku ugradnju diska.
Nisam siguran da ćeš uspeti telefonom da dobiješ info o ovome - mislim da te dame neće razumeti, sve i da imaju.

Ja sam to uzeo u Djure Djakovica, da li bese Over Line ili tako nesto. Dunav stanica pa prema 29. Novembra. Cena je bila 10 evra.

bas mi se ne daje 10€ posto mi treba samo da proverim hard da li je ok. uzeo sam toshibu od 10gb koja mi je odlicna za prenos neke malo vece kolicine divx-a i sl. bolje da uzmem eksterni rack odmah. da li neko ima predlog? nasao sam neke stlab i kolink za 15-20€, kakvi su? da li ima nesto bolje da se nadje za male pare?

Vlada je napisao(la):
Ja sam to uzeo u Djure Djakovica, da li bese Over Line ili tako nesto. Dunav stanica pa prema 29. Novembra. Cena je bila 10 evra.
isto
na samom kruznom toku

na kraju sam kupio spire externi rack za 1050din u multicomu. a bilo je i adaptera 2.5/3.5 za nekih 300din. dosta bolje cene od ostalih.

Nazad
Vrh Dno