Šta je novo?

Adapter 5.25" na 3.5"

moca87

Slavan
Učlanjen(a)
07.01.2007
Poena
330
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600G & Noctua NH-U9S
Matična ploča
Gigabyte B450 I AORUS PRO WIFI
RAM
Kingston Renegade 2x16Gb 3600MHz
Storage
Corsair MP510 240Gb & WD RED 4Tb
PSU
FSP Hexa 350W
Kućište
HP 490 G2
Miš & tastatura
Xiaomi & Logitech K360 wireless
Gde ima da se kupi adapter,da stavim HDD u prostor za optiku,bilo je u desku adapter za flopi,ali to mi ne treba,dobija se cela prednja maska?Jel ima neko to mozda da se dogovorimo nesto ili ako neko ima nesto da napravim to sam?

Ne,ne,ne mislim na dva mala metala koja se zasrafe na hard pa onda to tako stavljas u 5,25,kad bi imao parce metala da napravim mogao bi i tako ali nemam,mada je bolje kupiti tj prostije.

Nema tamo.Jel zna neko jos nesto?

Samo limove ćeš teško da nađeš. Ja sam svojevremeno morao da kupim "komplet" koji pored limova ima i tri mala ventilatora koji se montiraju spreda na 5.25 slot.
Mislim da sam, pre neki mesec, video neki 3.5/5.25 adapter u DESKu u YUBCu, al' sam zaboravio kako izgleda. Verovato je to taj koji si ti video. Možda on može da ti odradi posao, kad se otarasiš prednje maske.

Poslednja izmena:
Pa ima to i dalje u desku ali da dajem 600din za dva parceta lima mi je glupo,a vec 1000din za 3x5.25 u 4x3.5 bi bilo isplativije jos dobijes 120mm ventilator,valjda, ali sta ako mi nekad zatreba jedan 5.25,a od pet 5.25 mesta meni su iskoriscena dva,znaci taman.
Ma ako nadjem nesto da zbudzim i napravim to,uradicu ali za ovo ne zelim da dajem pare,kad ih ionako nemam.
Zakljucak : Pare nisu problem,para nema.:)

Vrh Dno