Šta je novo?

Ad-Aware problem

• Začetnik teme Začetnik teme cipela
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cipela

Slavan
Učlanjen(a)
09.03.2007
Poena
319
Pre par dana mi se pojavio problem sa gore pomenutim programom.Znaci,krene da skenira(full system scan)i stane kad dodje do C😀ocuments and Setings\User\Local setings\Applicaton Data\Microsoft\lv dalje ne vidim.Vazno je da program ne zakuca vec samo stane i mogu normalno da izadjem.Probao sam da reinstaliram nekoliko puta,ali ne pomaze.I jos nesto,kad udjem u C:ds:users nemam local setings samim tim ni foldere u njemu koje adware skenira...Pomoc:wall:

Pre par dana mi se pojavio problem sa gore pomenutim programom.Znaci,krene da skenira(full system scan)i stane kad dodje do C😀ocuments and Setings\User\Local setings\Applicaton Data\Microsoft\lv dalje ne vidim.Vazno je da program ne zakuca vec samo stane i mogu normalno da izadjem.Probao sam da reinstaliram nekoliko puta,ali ne pomaze.I jos nesto,kad udjem u C:ds:users nemam local setings samim tim ni foldere u njemu koje adware skenira...Pomoc:wall:

Da vidis Local setings:
Tools> Folder Optios>view>stikliraj Show hidden files and folders
"...Microsoft\lv" ovo mi nije jasno???
Koji Ad Aware koristis? SE Personal? Probaj 2007, a mozes i Search&Destroy, ili Spyware terminator, ne moras bas Ad Aware.

Pise nesto iza tog lv ali ne mogu da vidim,nema mesta ako me razumes.A koristim Personal se i sve je sljakalo super do pre par dana.Ajde videcu da skinem ovaj novi 2007,da vidim da li ce da pomogne.Pozz:wave:

Instalirao sam Ad-Aware 2007 i sve radi ok,ali i dalje mi nije jasno sta se desilo sa proslom verzijom.Vazno je da radi ova verzija.Hvala i pozz:wave:

Nazad
Vrh Dno