Šta je novo?

Act of War - rafinerija

Peccca

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
15.05.2005
Poena
309
Kako preci onu misiju u kompleksu rafinerije kada istice neko vreme a ne moze da se prodje kroz rampu a drugi put ne postoji. Vreme istekne i nista se ne desava. Trebalo bi da zauzmem neke zgrade pesadijom. HELP!

Kao sto Invader rece, uzmes bilo koju jedinicu i "attack" i udri...
Inace, ta misija je jedna od najinteresantnijih...

Koliko je dobra ta igra,ne samo grafika nego kompletna igra.Je li kao Generali ili ima malo Warhammera...

starac je napisao(la):
Koliko je dobra ta igra,ne samo grafika nego kompletna igra.Je li kao Generali ili ima malo Warhammera...

warhammer-a!?!... ima ima, imas i orci i elfovi i ljudovi....

CamBieL je napisao(la):
Kao sto Invader rece, uzmes bilo koju jedinicu i "attack" i udri... Inace, ta misija je jedna od najinteresantnijih...

!? Pa ja stavim kursor na rampu i on ostane zelen, ne promeni boju kao kada napadas nekoga. Mozda treba bas da se klikne na ATTACK u donjem desnom uglu... mora da je to onda... hvala...

Peccca je napisao(la):
!? Pa ja stavim kursor na rampu i on ostane zelen, ne promeni boju kao kada napadas nekoga. Mozda treba bas da se klikne na ATTACK u donjem desnom uglu... mora da je to onda... hvala...

Da bi izvrsio f-ju attack u bilo kojoj strategiji, a u slucaju da hoces da napadas random, kliknes na "attack" dugme, ili prosto na "a" dugme na tastaturi (koliko "t" u tastaturi :S: ), klikni bilo gde na prano u blizini neprijatelja i tvoje jedinice ce napadati sve sto je neprijateljsko... a ako zelis da napadnes neki objekat, tvoj ili nije bitno koji samo da je nepriteljski, onda izaberi attack opciju i pravo na taj objekat...ili u slucaju Act Of War-a jenostavno zgazi :banana:

Mislim da je to misija gde dobijas onaj ekstra tenak, zaboravih kako se zove...
Pa ga namesti da izbacuje dron bombe i priblizi se kapiji i raznesi je :smoke:

starac je napisao(la):

Imas jedan raniji thread pa pogledaj (ja ga pokrenuo)...
Misljenja nisu podeljena vec do sada sa kim god sam pricao, svi kazu da je bolja od General-a...meni je extra,

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Sve je bolje od generala :d

Jel' ja to vidim jos jedan glas za AOW? :d

Samo mi se ne svidja mnogo singleplayer u AOW...ali zato multi na "engagment"...

Da budem iskren, nemam pojma sta je Act of War i kako izlgeda :d ali od Generala sigurno nije gori :)

ma loodo je...nemas nikavih ogranicenja, samo hardverskih i cepas...tim se satoji od 24 jedinice necega, nemas klasicnu avijaciju (osim helisa) a same avione pozivas kao air strike :smoke: potpuno iskusno...par potpuno perverznih forica...
Svako mora bar da je proba...
I atmosfera je super, ma sve u vezi nje je super, osim singleplayer-a koji i nije nesto, ponovicu...
A sto se tice grafike...mile...mlogo je lepa...
I na 2.4P4 Nrthwood-u kod ortaka sa r9600pro secka kad se nabaci dosta vojske... na 1024*768 i sve na high...

ATI FAN je napisao(la):
warhammer-a!?!... ima ima, imas i orci i elfovi i ljudovi....

Ej,funny boy,ne zanima ima li orcova,elfova,zanima me atmosfera,tematika,al,akcija...
Ako je previse na Generale,onda i nije nesto.

E da...da se vratim na topic...verujem da mozes i samo da prodjes s' tenak kroz kapiju...probaj...ja imam nekoh problema sa verzijom 1.04(ili ti patchem 2)...

Nazad
Vrh Dno