Šta je novo?

Act Of War ili bye bye C&C...

CamBieL

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
620
Da li je neko probao Act Of War...

Koliko sam video iz demoa, FMV sekvence (kao iz C&C-a) se vracaju na glavna vrata, a za neko kratko vreme sam napravio
21 tim sa po 24 vojnika...joj mile...kako mi je seckalo (2.4Cel+9600XT-540/340+Kingstone 2*512Gb RAM-a)...

Kakva je konascna verzija??
Nadam se da su optimizovali engine, koji je btw. BROOKA!!!

P.S. Dugo nisam imao takav C&C: Red Alert 1 deja vu :):):)

Igra je extra i naravno da su optimizovali engine :)
Na tvojoj masini ce raditi bez problema...

Invader je napisao(la):
Igra je extra i naravno da su optimizovali engine :)
Na tvojoj masini ce raditi bez problema...

Nemas pojma kako si me obradovao!!! :banana:
...
HRISTOS VOSKRESE!
...

Skidas demo od 700Mb, kad vec postoji igra koja je sa jednog DL DVD-a skinuta na jedan obican DVD, time sto je izbacen visak jezika(DE, FR, ESP, IT) ???

Odlična stvar, u mene ne šteka na 5200u, mora da ti je to do Celerona.
Kako funkcioniše multiplayer lan? Neko probao? Ima li onog buga kao u C&C kad sve pukne radi asihronog rada?

Ja sam demo dobio iz PC Gamer-a iz Londona, inace ga nikad ne bih skidao.

Pa ni kod mene ne secka svo dok nisam napravio falange 21 tim x 24 vojnika, sto je jednako 504 vojnika i napravio zmiju od moje baze, do kraja mape, tj. njihove glavne baze i tu su poceli problemi :)

Inace, kaze lepo Invader da su optimizovali engine, a evo i jos jedan drug mi kaze da necu imati problema (u medjuvremenu sam pazario 2.66 D, i teram ga na 3.2 i malo bolje radi demo...ali to nije to...

Inace, svega mi, ako ovo nije jedina igra koja mi secka (CS Source sa 12 na 12 botova ide glatko, dok vec sa 16vs16 dok se ne poubijaju ide usporeno ?!?).

Tako da sam i bio prilicno ubedjen i ranije da je to do demoa :)

Evo uzeo sam specifikacije iz readme fajla:

1. MINIMUM SPECIFICATIONS
==========================================
* Windows 2000/XP
* Pentium® 4 1.5 GHz or AMD Athlon™ 1500+ or higher (Pentium® 4 2.5 GHz or AMD Athlon™ 2500+ recommended)
* 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
* DirectX 8.1 compatible 64 MB video card (128 MB video card recommended) with full hardware support for vertex and pixel shaders (i.e. not GeForce 4 MX)
* 2x DVD-ROM drive (6x recommended)
* DirectX 9.0c
* sound card, mouse, keyboard
* 6 GB free hard drive space

Ma taj specifications nista ne valjda, odnosno nije realan.

2500+@2GHz
9600xt
1GB

Igram na 1024x768, low textures, low shadows i secne po nekada.

Papss je napisao(la):
Ma taj specifications nista ne valjda, odnosno nije realan.

2500+@2GHz
9600xt
1GB

Igram na 1024x768, low textures, low shadows i secne po nekada.

Onda cu i ja tako...

5.6GB tacnije.

Tesno sa 80GB ? Ja imam 40. :D

Hm... jel bi radilo na Radeon 8500?
Nego meni postaje tesno 250GB+100GB+40GB, pa vi vidite :D

Ja sam grafiku stavio sve na high, 1024x768 i radi perfektno, jedino sto mi ponekad zasece kad se prebacim sa donjeg dela mape na gornji, ali samo u gradu (puno zgrada), to predpostavljam da je zbog 512 rama

A za Far Cry se niko nije zalio?!?

Jel vidis sta je favorizacija :)

NIsta, ja cekam da mi ortak donese u utorak igru...pa cu da vidim...

Do tada...odoh da igram demo jos jednom :crash:

i ja imam samo 60Gb i par tek slobodno...

@Invader Pa dobro, ti imas dosta bolju graficku a i procesor ti radi na visoj frekvenciji tako da je to to. Meni bogami bas zasece po nekada i to ne tako retko, cim je neka guzva....

* DirectX 8.1 compatible 64 MB video card (128 MB video card recommended) with full hardware support for vertex and pixel shaders (i.e. not GeForce 4 MX)

Eve ti odgovora...

Kako funkcioniše multiplayer lan? Neko probao? Ima li onog buga kao u C&C kad sve pukne radi asihronog rada?

radi odlicno u lanu, nema nikakvih bagova, cuva i odnos pobeda / poraza u profilu.

CamBieL je napisao(la):

Eve ti odgovora...
Ma ti njihovi requirementi mi nikada nisu nista znacili. Ima li neko sa R8500/9000/9200/9250 da je igrao?

Ja samo da javim da sam nabavio...aaahhh...kako mi se svidja...
Samo sto je singleplayer kao da gledas film. Kad je pocinjao intro ja se nesto okrenuo i vratim pogled, uzivim se i pomislim "pa zar moguce da sam toliko glup da nisam pustio titl"...kad ono ispade da sam jos glupji :)

Inace prve misije rade super, i ponekad stucne, ali nista ozbiljno i sve teram na max i 1024 :)

Pa imamo skoro istu masinu, nije mi jasno kako tebi tako dobro radi.

Inace, meni se uopste ne svidja kada su u igri filmske sekvence kao u ovoj. Volim da sve bude "nacrtano" da se zna da je igra u pitanju.

Meni se nije dopaloi sto su sa tim sekvencama i zadacima preterali. Kroz celu igru imam utisak da oni klikcu umesto mene. Cak te ne teraju da istrazujes mapu nego ti daju 10 waypointa na svakih 15cm do mete, sa gomilom skriptovanih sekvenci i dogadjaja, preterali su...

Ma, to ti je pokusaj realnosti, ali ja se ne bih obazirao mnogo na to, jer da je single player unakazen u mnogim danasnjim real time strategijama, cast izuzetcima, ja bre volim skirmish...samo da me vozi :)

Volim da pustim sebi na volju, dignem milion i jednu zgradu i samo teram...volim tako, i to je to...

Pa imamo skoro istu masinu, nije mi jasno kako tebi tako dobro radi.

Inace, meni se uopste ne svidja kada su u igri filmske sekvence kao u ovoj. Volim da sve bude "nacrtano" da se zna da je igra u pitanju.
Papss is offline Report Bad Post Reply With Quote

Ma nisam ni rekao da mi ne secka, rekao sam da mi jos nije seckalo...nisam stigao da igram dalje, ali cu sutra ponovo...
Na koliko teras XT??? Koje drajvere koristis?
Ja sad koristim Omega 5.2 (500/325@540/340)

Neko je pominjao sinhroni rad memorije...mozda je to u pitanju...imas AMD-a zar ne ?!?

CamBieL je napisao(la):
MaMa nisam ni rekao da mi ne secka, rekao sam da mi jos nije seckalo...nisam stigao da igram dalje, ali cu sutra ponovo...
Na koliko teras XT??? Koje drajvere koristis?
Ja sad koristim Omega 5.2 (500/325@540/340)

Neko je pominjao sinhroni rad memorije...mozda je to u pitanju...imas AMD-a zar ne ?!?

Pa rekao si da furas na MAX a ja stavim na LOW a kada promenim samo jednu stavku na MED osetim razliku - seckanje se pojaca.

XT mi je na default-u, nece da se klokuje, znaci 500/600.
Drajveri su Catalyst 5.2.
Iskreno, ne verujem da neka drasticna razlika moze da bude sa drugim drajverima i sa klokovanom karticom. Memorija mi radi sinhrono, doduse na 333MHz i imam Bartona 2500+ koji je klokovan na 2Ghz.

Ma fino mi radi, ne zalim se. Meni je bitno samo da je na 1024x768. To mi je vaznije od detalja.

Ma potpuno te razumem, ja bih igrao i na 640*480 na min detaljima, ne na low :)

Inace, zvanicno, radi extra, kad se malo zagreje pocele da mi se tripuje texture posle 3 i po sata igranja, pa sad moram da oborim clock, pa cu da vidim kako ce da mi radi...inace, sve na max i tim tenaka koji roka (znaci 24) i 2-3 tima vojnika i ne secka (bar ne toliko osetno), tako da sam extra zadovoljan...inace zagrejao sam graficku na 54 stepena...hitno mi treba hladjenje :)

A sto se tice drajvera...veruj mi razlika moze biti osetna...jer svaki paket sadrzi zakrpu za igre koje su u medjuvremenu izasle kao i neke ispravke...inace, pogotovo sa tweakovanim drajverima mozes primetiti razliku...

Npr. meni UndergrounD 2 nije hteo da mi digne na 1024 NIKAKO dok nisam skinuo DNA drivere...do tada sam koristio Catalyst...od tada nikad vise :)

A ako ti se svidja Catalyst bar skini ver 5.4

Inace igra me bas vozi :)

A to sto nece da se otkljuca, skini patch sa www.guru3d.com za riva tuner i 100% moze...ja za moju nisam morao da skidam :)

Vrh Dno