Šta je novo?

Acronis + SATA disk = mali problem

tanasko

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2003
Poena
609
Znaci uradjen je ghost sa Acronis-om 8, e sada u pitanju je SATA disk medjutim kada krene da se dize bakcup, on (acronis) se zakuca i to je to. Backup fajl je ispravan i normalno se pod Win-om otvara itd. Kapiram da je to zbog drivera za SATA, ali pitanje je kako da ga ubacim odnosno da ga preskocim. Mozda novija verzija 9 ima neku drugu pricu i moze da odshljaka to. Sustina je da pitam ljudove koji su imali iskustva sa ovom ili slicnom situacijom...STA DALJE?

Pozdrav

p.s. i dalje bih da ostanem pri acronis-u ne bih isao na varijatnu Norton Ghost-a ili drugih programa slicnoj nameni.

Ako sam dobro shvatio, napravio si image PATA diska i sada imaš problem da ga vratiš na SATA disk? Ako ti ništa pametnije ne padne na pamet instaliraj i PATA i SATA disk, vrati image na PATA disk probaj da li sve šljaka pa probaj da uradiš clone disc sa PATA na SATA. Ovo nisam probao, nemam SATA disk da probam, ako ti je image važan ništa te ne košta da probaš. Ako negde grešim ispravite me.

Instaliraj Acronis 9 i svi problemi će ti biti rešeni. Image napravljen Acronisom 8 će raditi.

PAPA D.J. je napisao(la):
Ako sam dobro shvatio, napravio si image PATA diska i sada imaš problem da ga vratiš na SATA disk? Ako ti ništa pametnije ne padne na pamet instaliraj i PATA i SATA disk, vrati image na PATA disk probaj da li sve šljaka pa probaj da uradiš clone disc sa PATA na SATA. Ovo nisam probao, nemam SATA disk da probam, ako ti je image važan ništa te ne košta da probaš. Ako negde grešim ispravite me.

Lose sam se "odrazio" u pitanju je SATA disk i radjen je njegov image, problem nastaje kada se on vraca zbog drivera za SATA disk NIDZA je rekao da Acronis 9 resava te probleme, probacu ga vec koliko danas ili sutra pa cu javiti.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno