Šta je novo?

Acronis, problem sa universal restore !

POSSESSED

Čuven
Učlanjen(a)
20.04.2002
Poena
620
Imam znači neke moje dve *.tib arhive napravljene sa Acronis Backup & Restore v10, koji naravno ima i opciju za universal restore.To je sve radilo kako treba, da bi u zadnje vreme ponekad počeo da izbegava da mi uopšte ponudi opciju za korišćenje date opcije u nekim slučajevima.Znači na samoj stranici za biranje particija, diska, MBR-a i sl. ne da mi opciju za UR. Probao sam i v11, ali isto nešto sve mušičavo.
Ima li neko ideju o čemu se radi i zašto ?

Potrebno je da Acronis, kojim vraćaš image, ima opciju UR, a ne onaj sa kim praviš image
A to da je nekada radilo, a sad neće, ako korištiš iste verzije programa, je prosto nemoguće

Normalno da je potrebno da onaj Acronis sa kojim vraćaš image treba da ima UR i da kao što sam i rekao i ovaj moj ima i to je sve radilo x puta.Ja sam čak šta više, da bih bio još malo sigurniji u pogledu kompatabilnosti verzija i sl., napravio sa istim tim Backup & Recovery v10 kojim ima UR, date images koje sada neće da "prođu" uvek sa UR.
Da je nešto prosto nemoguće, može da bude više teoretski, možda poput teorije stringova, ali u praksi...
Ne bih se baš kladio sa Rujama nikad.

Nazad
Vrh Dno