Šta je novo?

Acronis Disk Director 10 mi je unistio Win7

The Stig

Slavan
Učlanjen(a)
22.08.2008
Poena
470
Dakle, instalirah ovo $%^&*(*&^ od programa i poslije restarta, ne moze da se loaduje Win. Greska 0x0000007B.

Guglao sam, i sve sto sam nasao je da njihovi *****i iz supporta pisu da im je veoma zao, ali ne mogu nista da napisu, jer DD10 ne podrzava Win 7.

Ako iko ima ideju sta je to DD10 mogao da izmjeni i kako to da sredim, neka pise... :wall:

Ta mi je bila pri ruci. Do danas nisam znao da nekompatibilna verzija moze da stvori vise problema osim da ne radi. :crash:

Generalno, nije nista strasno, svi fajlovi su tu, evo koristim live ubuntu privremeno i eto gledam moze li se sta uraditi bez reinstalacije, jer imam samo jedan komp i nemam win dvd pri ruci, te bi reinstalacija bila cimanje, ako ne mora.

A sta je uradio ADD? (tj. sta si mu rekao da radi)
Bice jako zeznuto vratiti Windows 7 jer nemam predstavu kako bi editovao BCD van samog Windows-a. Verovatno je samo nesto premesten redosled particija (ova greska znaci inaccessible boot device valjda? sto bi potvrdilo to).

ADD nije nista radio. Kad sam ga pokrenuo, pise nekompatibilan. Isao sam na uninstall, gdje je pisalo da moram restartovati. Kad sam restartovao, docekao me je BSOD. Win repair je prvi put uspio da popravi, ali kad sam se tad vratio u Win, ADD je jos uvijek bio tu. Pokusao sam ponovo uninstall, opet je trazilo restart. Skinuo sam neki uninstaller, koji nije mogao uopste da pronadje ADD. Mislio sam da sam ga uninstalirao. Kad sam ponovo restartovao, opet BSOD i sad ni Windows repair ne radi.
A ADD nisam ni uspio da pokrenem, tako da on nije nista zeznuo, nego njegova instalacija.

U *** :D
Jel' postoji Repair konzola za W7? Da moze da se pokrene BCDEDIT npr.?

A što popravljate BCD ako izlazi BSOD ?
Da je boot manager neispravan, bootovanje bi tu stalo, ne bi stigao do BSOD-a.

Sta ti tacno izbaci blue screen? Sad sam shvatio da je BSOD a ne error pri BootMgr startu sto se razlikuje kod W7 naspram XP-a. Vrlo verovatno i jeste nesto iz registry-a vezano za DD10 (neki njegov driver).

Jel radi Safe Mode? Ako je neki njegov drajver Safe Mode bi trebao da radi.

Ako mozes instaliraj neki dobar uninstaller, recimo Total Uninstall, pobrisace gotovo sve vezano za Acronis DD.

Nazad
Vrh Dno