Šta je novo?

Acrobat 5.0(full), Office 2000 SP1, Office XP+SP1, Corel 10

voyager

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
650
Dakle pomenute stvari, a da je neko rad da mi nareze. PhotoTools, naravno verzija koja radi pod Photoshop-om 6.01

za Ashley-ja

Da li problema ima kada se aplicira SP1 na Office XP koji je instalisan sa ovim CD keyem:
FM9FY-TMF7Q-KCKCT-V9T29-TBBBG

Ako ima problema kako se manifestuju, tako što ne može da dovrši instalaciju SP1 ili tako što dovrši, ali posle traži aktivaciju za svaki Office program ?

Neverovatno, izadjite u susret!!!Nemoguce da niko nema barem nesto od ovoga...

Cekaj, nesto mi nije jasno, ovo su sve osnovne stvari kojih jos uvek ima po CD-klubovima, sto ne odes i pazaris ??? (al' brzo...Plato,Exit,ispred SKC-a)

Moja ideja je bila da napakujem sve to na 1-2 diska, a ne da kupujem pet razlicitih sa ko zna kakvim verzijama...

Kad vec pomenu covek jel ima nekome da radi Extensis PhotoTools na Photoshopu 6.

Neko je ovde pre mesec-dva tvrdio da verzija 3.0.2 radi pod PS 6.01 ali to nije tacno (barem ne radi u potpunosti).Bilo bi zaista dobro da se javi neko ko ima tu novu verziju (valjda 3.0.6)

Ashley je napisao(la):
Mali savet: nemoj aplicirati SP1 na Office XP, bice problema...

Meni Service Pack uopste nece da se "aplicira"... kao u fazonu da imam verziju koju SP ne podrzava...?! :confused:

Imam Office XP Professional (na 3 cd-a) :confused:

E da, Extensis PhotoTools sa gornjeg linka provereno rade u PS 6.

voyager je napisao(la):
Moja ideja je bila da napakujem sve to na 1-2 diska,
Ne verujem da ćeš to uspeti, barem ne pune verzije. Jedino ako nađeš neke osakaćene verzije pa to nekako ubudžiš

Nazad
Vrh Dno