Šta je novo?

Acooooo,kozne gace kazes???

simpson H

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.04.2001
Poena
680
Konacno mi radi karta na 290/600😀 😀 ,sto je za sada sasvim dovoljno😉

simpson H je napisao(la):

Ne mogu da verujem sa chime se vas dvojica bavite.
Tuchesh ga za 28 poena na svu tu kamaru poena. Nisam bio lenj i izrachunao sam da je tvoj rezultat za 0,2265 % bolji od Acinog.:whip

Svaka cast majstore!!! 🙂

Re: Re: Acooooo,kozne gace kazes???

notax je napisao(la):
Ne mogu da verujem sa chime se vas dvojica bavite.
Tuchesh ga za 28 poena na svu tu kamaru poena. Nisam bio lenj i izrachunao sam da je tvoj rezultat za 0,2265 % bolji od Acinog.:whip

Mislis da je to lako? Probaj i ti. Ovo sve samo dokazuje da su XP i P4 maltene egal. Naravno nasviran P4, jer na difoltu nema sta da trazi pored XP-a koji bi isto radio na difolt taktu. Nas dvojica smo humanisti, mucimo se ovde, sve u cilju da ljudima predocimo neke stvari i da lakse odluce sta da kupe. 😎

Re: Re: Re: Acooooo,kozne gace kazes???

Aca je napisao(la):
Mislis da je to lako? Probaj i ti. Ovo sve samo dokazuje da su XP i P4 maltene egal. Naravno nasviran P4, jer na difoltu nema sta da trazi pored XP-a koji bi isto radio na difolt taktu. Nas dvojica smo humanisti, mucimo se ovde, sve u cilju da ljudima predocimo neke stvari i da lakse odluce sta da kupe. 😎
Ko ovde u opste razmislja o default-u😀

Re: Re: Re: Re: Acooooo,kozne gace kazes???

Ko ovde u opste razmislja o default-u😀

I to sto kazes. 😀 😀

Aca je napisao(la):

Naravno tvoj XP niti je nasviran niti otkljucan 😀
Maknite se malo iz 3d marka. Shvaticete neke stvari...
A ja cu majke mi da uzmem lepo Q3 i JK2 pa cu da vam pokazem kako moj GF4Ti ima 10015 poena u WinXP-u sa 29.42 i 7800 🙂) da, istina je) u WinME sa njegovim 28.42 fabrickim drajverima a u Q3 i JK2 recimo, u ME ima 2 fpsa vise 😛 jer daje 117 naspram 115 frejmova...
Naravno rec je o 1600*1200*32 sve na highest 😉

Filipenko, sta ces ti ovde, sa tvojom plocom, procesorom i karticom ti si ovde pacer. A moj procesor naravno da je otkljucan i nasviran, pa kako bi inace mogao da se jurim sa procesorom na 2.72Ghz-a. Za ove P4 sto idu jedva do 2,54Ghz-a ne moram mnogo ni da brijem procesor. 😛 😀

Jel to ona sa 64MB... A cuo sam da se oni sa 128MB losije klokuju... i los taj MSI, majku mu.. onaj sa 128MB ide samo do 310/630... BTW, meni su rezultati i preko 13000 (2100+, XP, Detonatori 30.82...)

byMaX je napisao(la):
Jel to ona sa 64MB... A cuo sam da se oni sa 128MB losije klokuju... i los taj MSI, majku mu.. onaj sa 128MB ide samo do 310/630... BTW, meni su rezultati i preko 13000 (2100+, XP, Detonatori 30.82...)

E to bi stvarno voleo da vidim, tih preko 13000. samo bez upotrebe Photoshopa molim i difolt 3DMark, a ne 800x600. 😛 😀

P.S. Samo se racuna GF4 TI4200 😉

Marti Misterija je napisao(la):
Voleo bih da postovana gospoda Aca i Simpson prokomentarisu sledeci post
http://service.madonion.com/compare?2k1=4202539

hvala i pozdrav

O cemu ti to sinko pricas, o Radeonu 9700 i P4 na preko 3Ghz-a koji se hladi tecnim azotom. Lako je njima preko da se *****avaju kad im je sve pri ruc,i plus gomila love, voleo bih da ih vidim ovde u zemlji Srbiji. Mi smo za njih carevi. Napravi ti 12000 u 3DMarku, pa nam se javi. 😉

byMaX je napisao(la):
Ajde Max stvarno ,o0kaci te tvoje rezultate preko 13000.U stvari priznajem ti i 12500😀 😀 .Ako je stvarno tako,skidam kapu,a Acu zovem Overclockers Amateur😀

Aca je napisao(la):
O cemu ti to sinko pricas, o Radeonu 9700 i P4 na preko 3Ghz-a koji se hladi tecnim azotom. Lako je njima preko da se *****avaju kad im je sve pri ruc,i plus gomila love, voleo bih da ih vidim ovde u zemlji Srbiji. Mi smo za njih carevi. Napravi ti 12000 u 3DMarku, pa nam se javi. 😉
Ma ,pusti Aco ove poletarce sto se loze a niko nema nista konkretno.Sa ovim HW i KLASICNIM vazdusnim hladjenjem,Ti i ja smo glavne baje😉 .Ono,jeste da sam ja malko veci baja😀 😀 ,ali....

Aca je napisao(la):
E to bi stvarno voleo da vidim, tih preko 13000. samo bez upotrebe Photoshopa molim i difolt 3DMark, a ne 800x600. 😛 😀

P.S. Samo se racuna GF4 TI4200 😉

Imate u nekom od prethodnih Ti4200 testova, pred kraj u overkloking tabelama rezultate od oko 12 hiljada i kusur.. i to sa starijim i solidno sporijim detonatorima. U medjuvremenu sam presao na XP, instalirao nove detonatore itd itd itd... Ali test sistem je, zbog kompatibilnosti, i dalje u starom ME-u, bar dok ne uradim ovaj novi Ti4200 shootout!

byMaX je napisao(la):
Imate u nekom od prethodnih Ti4200 testova, pred kraj u overkloking tabelama rezultate od oko 12 hiljada i kusur.. i to sa starijim i solidno sporijim detonatorima. U medjuvremenu sam presao na XP, instalirao nove detonatore itd itd itd... Ali test sistem je, zbog kompatibilnosti, i dalje u starom ME-u, bar dok ne uradim ovaj novi Ti4200 shootout!
Daj bre MAX,mislio sam da je odmor pozitivno uticao na tebe😀 😀 .Pa ti si jedva prolazio cigane😀 (11000) u 1024.U testu Leadtek vs.Chainech testirao si pod XP-om,Leadtek ti je radio na 320/630 i imao si 11076 poena u default testu.Pre toga sa "cuvenim" MSI-jem si imao 11022 poena sa 305/630.To sto ti imas 12880 poena u 800x600😀 ,Aca i ja stizemo u 1024,a ako jos malkice zahladni i PRESTIZEMO.Fali ti jos nekih 1250-1300 poena ,sto ti nece omoguciti ni XYZ detonatori😀 😀 .

Aca je napisao(la):
Ja sam vas dvojicu samo lepo zamolio da prokomentarisete post a ne da mi tu nesto solite pamet. Ja za tebe nisam "sinko", kao vrecina klinaca na ovom forumu, po godinama smo tu negde, pa se malo prizemlji. Isto vazi i za Simpsona... za ono "poletarac".Ne bavim se o/c.

Nije tesko biti fin!

Sta bi tek bilo kada bi ti dao ovaj primera [email protected] koji se budi kod mene na 3.0GHz, ali se gasi zbog loseg hladjenja 🙁

Inace detalji se nalaze u novoj temi.

byMaX je napisao(la):
Imate u nekom od prethodnih Ti4200 testova, pred kraj u overkloking tabelama rezultate od oko 12 hiljada i kusur..

Na koliko si to merio, sa 16 ili 32bit-a u 640x480. 😛 😀

P.S. Jesi li siguran da to nije bio 3DMark 2000. 😛

Marti Misterija je napisao(la):
Ja sam vas dvojicu samo lepo zamolio da prokomentarisete post a ne da mi tu nesto solite pamet. Ja za tebe nisam "sinko", kao vrecina klinaca na ovom forumu, po godinama smo tu negde, pa se malo prizemlji. Isto vazi i za Simpsona... za ono "poletarac".Ne bavim se o/c.

Nije tesko biti fin!

U pravu si nije tesko biti fin. Izvinjavam se, a tebi preporucujem da u profilu napises datum rodjenja. :wave;

Nazad
Vrh Dno