Šta je novo?

Acer x203W ima DVI in sa HDCP?

ciciban

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
620
Da li su tačne specifikacije ovog monitora koje se odnose na postojanje DVI ulaza, sve sa podrškom za HDCP? Ima ili neko ovakav monitor, odnosno, da li ga je video u radu?

taj monitor tj model X203 se proizvodi u dve varijante, koje se razlikuju po zadnja tri broja Part Number-a. Verzija koja se završava sa xx.xxxx.012 je verzija BEZ DVI konektora (samim tim i HDCP) dok verzija koja se završava sa .016 ima DVI i HDCP.

Koliko znam, kod nas je trenutno raspoloživa prva verzija, obzirom da su cene monitora koji imaju DVI konektore u startu 15% više zbog aktuelnog carinskog zakona.

isto važi za model X223 (22"), i njegovi part numberi nose istu nomenklaturu.

pozdrav!

Kako se onda carini onaj LG od 24" koji ima HDMI ali nema DVI?!

Da li su tačne specifikacije ovog monitora koje se odnose na postojanje DVI ulaza, sve sa podrškom za HDCP? Ima ili neko ovakav monitor, odnosno, da li ga je video u radu?

Ja imam X 223w, trebao bi da bude isti samo 22". Vrlo sam zadovoljan (osim sto imam 3 dead pixel-a). Sta te jos zanima?

Stevan

Ja imam X 223w, trebao bi da bude isti samo 22". Vrlo sam zadovoljan (osim sto imam 3 dead pixel-a). Sta te jos zanima?

Stevan

Ako ima tri mrtva pixela, možda imaš pravo da ga zameniš (reklamacija). Mislim da sam čitao negde da postoji ta opcija kod acera. Pozovi servis, pa pitaj, što da ne.

Nazad
Vrh Dno