Šta je novo?

Acer NOV tek raspakovan savet

pedjakbt

Slavan
Učlanjen(a)
09.06.2007
Poena
304
pozdrav ljudi,
resio da kupim laptop konacno posle stednje proteklih meseci i odlucio sam se za model
acer 6930g-733G25Mn. Kad otvorim ono mrtav pixel. I to bas nije negde pri cosku sto mi ne bi toliko ni smetalo, vec sredina levi deo ekrana. Sta da radim, imate li koji savet ? Da reklamiram i da li postoje neke sanse da se uvazi ili da ni ne pokusavam ? Znaci bukvalno je kod mene 2 sata. Kakva su vasa iskustva ? Inace narucio sam preko neta iz bg, doneli su mi danas kuriri, sve je bilo uredno zalepljeno. A firma je poznata, izbacili su clanak u jednim nama omiljenim mesecnim novinama.

hvala na pomoci

Mozda je "zaglavljeni" stuck pixel. Probaj da uzmes stapic za usi ili neku krpu i lagano prelazis preko tog pixela i oko tog mesta (meni je pomoglo to na nekom starom lg lcd monitoru).

Ako ne pomogne probaj neki od ovih programa:

DPT Version 2.30c
JScreenFix Scroluj do dole i launch
UDPixel

nije :( probao sam ovo i bas stoji zapucan.

ima li nade da reklamiram ili da zivim sa tim ?

Poslednja izmena:
Mislim da je kod acer-a u Evropi 6 mrtvih pixela bar za lcd monitore, zovi i proveri, mozda ce ti izaci u susret i zameniti makinu. Ali probaj pre spavanja da ukljucis jscreenfix i da ga ostavis preko noci.

Ali obavezno ih zovi i reci da si odmah po paljenju primetio mrtav pixel i da zahtevas da ti zamene ili ekran ili ceo lap! Ne prihvataj Ne kao odgovor, ujedaj :) 800+ eur nije mala kinta ;)

Zvao sam danas i zamenice mi za novi posle praznika :) sada je lakse.

hvala.

Vrh Dno